Γραφική πόλη με μεγάλη τουριστική κίνηση, η Ναύπακτος, διατηρεί αναλλοίωτο το παραδοσιακό χρώμα της στον οικιστικό πυρήνα της.

Θεωρείται μία από τις πλέον όμορφες και εν μέρει συμφέρουσες αποδράσεις για κάποιον που θέλει σε ένα Σαββατοκύριακο να συνδυάσει θάλασσα, βουνό, καλό φαγητό και νυχτερινή ζωή μόλις λίγα λεπτά μακριά από την Πάτρα.

Το κάστρο της πόλης είναι το πρώτο που βλέπει ο ταξιδευτής, το μοναδικό στην Ευρώπη με πέντε αμυντικές ζώνες από το λιμάνι μέχρι την κορυφή του λόφου, που φθάνει μέχρι τα 200 μ. υψόμετρο.

Το μεσαιωνικό λιμάνι με τη ρομαντική ατμόσφαιρα, τα διατηρητέα κτίρια, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα καφέ και τα εστιατόρια συνθέτουν ένα γοητευτικό σύνολο κάνοντας την πόλη έναν βατό προορισμό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει πόλος έλξης στα social media, με τους χρήστες σε facebook και instagram να την αποθεώνουν κατά καιρούς με όμορφες εικόνες αλλά και εξίσου ιδιαίτερα βίντεο στο youtube.

Έτσι, στην όμορφη αυτή μεριά της Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε και η ομάδα "Travelsightseeing" η οποία δημιούργησε ένα τέτοιο πολύ όμορφο βίντεο, παρουσιάζοντας μας τις χάρες του τόπου.

Δείτε το: