Κριός

Ο Δίας στον Ζυγό θέλει να σε βάλει στο «κλαμπ» των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, οι επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε αναδείξουν!
Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα και πέρα από τις πληροφορίες που θα συλλέξεις ή θα μεταδώσεις, θα καταφέρεις να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα.

Ταύρος

Ο Δίας στον Ζυγό προσδίδει μια αναπτυξιακή πνοή στη δουλειά σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις δυνατότητές σου και θα σε κάνει να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επιπλέον βέβαια, σε καλεί να διεκπεραιώσεις αρκετές υποθέσεις της καθημερινότητας κι ίσως τελικά να μην σου φτάσει ο χρόνος για όλα. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας ευνοεί μια οικονομική ρύθμιση ή συμφωνία, ενώ μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες ή κύκλους.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας στο ζώδιό σου, σε φέρνει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα κι ίσως πετύχεις μια συμφωνία ή πάρεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Την ίδια στιγμή βέβαια να θυμάσαι ότι θα σχολιαστούν και κάποιες πιο προσωπικές σου στιγμές, αλλά αυτά έχει η δόξα! Επιπλέον, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις έχουν την τιμητική τους. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις παίζοντας!

Καρκίνος

Ο Δίας στον Ζυγό τονίζει θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και πέρα από το ενδεχόμενο μιας ευχάριστης φιλοξενίας, μπορείς να «κτυπήσεις» σε δύο μέτωπα: Να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να προβείς σε τεχνικές εργασίες ή παρεμβάσεις, που θα κάνουν τον χώρο σου πολύ πιο λειτουργικό.
Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρα σε φέρνει πιο κοντά στην «πηγή» πληροφοριών άλλοτε χρήσιμων κι άλλοτε όχι! Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί να μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό...

Λέων

Ο Δίας στον Ζυγό δείχνει πρόθυμος να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τα σχέδια και τα οράματά σου. Φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς στην συγκομιδή άχρηστων πληροφοριών για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Ευνοούνται ακόμη οι δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα και τα ταξίδια. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους και ομοϊδεάτες, με προοπτική μιας περαιτέρω σύσφιξης των δεσμών σας.

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει στο να δικτυωθείς με πρόσωπα κύρους, που έχουν την διάθεση, τον τρόπο και τα μέσα να σε υποστηρίξουν. Γενικά, μπορείς να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου, ενώ είναι πιθανό να σου απονεμηθεί ένα βραβείο ή να τιμηθείς για το έργο σου. Παράλληλα, με τον Δία στον Ζυγό, οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν υπέρ σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να «ανασάνεις». Κι επειδή βέβαια ενός... καλού μύρια έπονται, στο πρόγραμμα είναι και μια σειρά αγορών, που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο πλήρης.

Ζυγός

Ο Δίας στο ζώδιό σου στρέφει την προσοχή των άλλων, ίσως και τα φώτα της δημοσιότητας, επάνω σου, αναδεικνύοντας τα προτερήματα και τα ταλέντα σου. Αν όμως θες πραγματικά να πετύχεις το «κάτι παραπάνω», θα πρέπει να μην λάβεις και τόσο υπόψη σου τις «προστατευτικές» συμβουλές κάποιων που μπορεί μεν να επιζητούν το καλό σου αλλά δεν γνωρίζουν ότι έχεις... άστρο! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει στην παρακολούθηση ενός κύκλου σπουδών αλλά και σε πολλαπλές μετακινήσεις.

Σκορπιός

Ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να ξεκουραστείς περισσότερο, δίνοντας έμφαση και σε ζητήματα που αφορούν στην ψυχική και σωματική σου ευεξία. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις για την δράση ατόμων που σου «έπαιξαν παιχνίδι», αν όμως έχεις κατά κάποιο τρόπο κι εσύ «λερωμένη την φωλιά σου», ετοιμάσου να εξηγηθείς! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική συμφωνία ή ρύθμιση που θα σε απελευθερώσει, ενώ ευνοούνται οι αγορές αλλά και οι επενδυτικές κινήσεις.

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει μια επικερδή συμφωνία και να σε βοηθήσει να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την άμβλυνση των όποιων διαφορών και την αναζήτηση ενός κοινού τόπου στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Είναι λοιπόν πιθανό να κάνεις νέους φίλους, από την άλλη πλευρά όμως μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι... φελλοί που επιπλέουν!

Αιγόκερως

Με τον Δία στον Ζυγό σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα σε σχέση με την προώθηση ή την διαφήμισή τους κι είναι πιθανό να δικτυωθείς με τα σωστά άτομα!

Υδροχόος

Με τον Δία στον Ζυγό, τα νέα που έρχονται είναι ευχάριστα, με συνέπεια μια συνολική βελτίωση της ψυχολογίας σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με την Δήμητρα εξυπηρετεί άριστα τις δημιουργικές αναζητήσεις σου, δημιουργώντας τις συνθήκες για κοινωνικά ανοίγματα και μια καλή παρέα. Ίσως μάλιστα να συναντηθείς με ένα «σημαίνον» πρόσωπο, που θα γίνει αιτία και αφορμή για μια περαιτέρω επέκταση των σχεδίων σου.

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή τουλάχιστον να συμμετάσχεις σε μια ανάλογη κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για μια περιουσιακή ρύθμιση ή κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σου πλαίσιο. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό εξυπηρετεί τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Επιπλέον, ευνοούνται οι περιουσιακές, ασφαλιστικές και φορολογικές ρυθμίσεις.