Είναι μια γυναίκα αναμφίβολα όμορφη, μια γυναίκα που ζει για τον αθλητισμό και για το βόλεϊ και που την λατρεύουν οι παίκτριες της.

Η Ευγενία Γεωργοπούλου είναι σίγουρα μία από τις όμορφες παρουσίες που συναντάει κανείς στα γήπεδα της Πάτρας, ενώ μέσα από τον ρόλο που έχει καταφέρνει και περνάει σωστά παραδείγματα στις πιο νεαρές ηλικίες.

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ε.Α. Παραλίας οδηγεί τα κορίτσια της σε σημαντικές επιτυχίες, ενώ οι παίκτριες της την αγαπάνε και την έχουν σαν πρότυπο, αφού την συμβουλεύονται και την ακούνε μέσα και έξω από το γήπεδο.

Όσοι παρακολουθούν τοπική τηλεόραση έχουν την ευκαιρία να την βλέπουν στη τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αστερή στο κανάλι ΟΡΤ, παρουσιάζοντας την ενότητα για το βόλεϊ, τα δρώμενα του οποίου τα γνωρίζει αρκετά καλά και είναι πλήρως ενημερωμένη.

Πάντως, πέρα από τις παίκτριες της και τους φίλους που έχει κάνει στην κανονική της ζωή, έχει κάνει και αρκετούς να την ακολουθούν στα social media, αφού οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο είναι χάρμα οφθαλμών…