Εντοπίστηκε τo πρωί της Πέμπτης ο 43χρονος καρδιοχειρουργός Γιώργος Φιλιππάκης ο οποίος εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Ακράτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla, ο 43χρονος γιατρός είναι καλά στην υγεία του. 


Για τον εντοπισμό του δράστη σήμανε Silver Alert μετά από εισαγγελική εντολή.Το χρονικό της εξαφάνισης

Το αυτοκίνητο του 43χρονου βρέθηκε στην Ολυμπία οδό κοντά στο ύψος της Ακράτας και εντοπίστηκε κλειδωμένο. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από την οικογένειά του. 

Όταν εντοπίστηκε το όχημα από τους αστυνομικούς και μέσω του τερματικού της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν γνωστά τα στοιχεία του ιδιοκτήτη επικοινώνησαν με συγγενικά του πρόσωπα. Οι τελευταίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου τους είχε ενημερώσει ότι ήθελε να πάει στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας. 

Αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο. Αρχικά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν την περιοχή που βρέθηκε το αυτοκίνητο, καθώς και απόκρημνα σημεία, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες, μαζί με αστυνομικούς, για τον εντοπισμό του οδηγού. 

«Τον περιμέναμε στη Ρόδο», είχε πει η μητέρα του στο protothema.gr 

«Δεν είχε κάποιο λόγο να φύγει, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε και η γυναίκα του απορεί. Η αστυνομία θα λύσει το μυστήριο, έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές ». 

Όπως είχε πει η μητέρα του. ο 43χρονος καρδιοχειρουργός τους είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στην Ρόδο « Θα ερχόταν σε εμάς. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στην Ακράτα. Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον γιο της που αγνοείται για τρίτη ημέρα και δεν έχει δώσει κανένα στίγμα. 

Ο άνδρας την ημέρα της εξαφάνισής του είχε ενημερώσει τους γονείς του στην Ρόδο, πως πρόκειται να μεταβεί στο νησί. 

Οι Αρχές από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, επικοινώνησαν με την οικογένεια του αγνοούμενου στη Ρόδο.