Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου από την ΦΙΛΜΠΑ για το 7ο Patras Motor Show την Τρίτη και ώρα 12:00 στα στα Γραφεία της Ένωσης Συντακτών (Μαιζώνος 200 – 2ος Όροφος πλησίον Εφημ Πελοπόννησος).

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει στις 16 -17 & 18 Ιουνίου 2017, για 7η συνεχή χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον Μόλο της Αγ. Νικολάου, με Συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας , η Εκδήλωση έχει την υποστήριξη του Δήμου Πατρών, του Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Τετρακόσια οχήματα, 30 περίπτερα επαγγελματιών εκθετών, 20 περίπτερα ομάδων αυτοκινήτων και κλαμπ, jet ski show, πολιτιστικά δρώμενα, συναυλία… Όλα τούτα τα σπουδαία ο Σάββατο (17/6) και την Κυριακή (18/6) στο 7ο Patras Motor Show, στο Μόλο της Αγίου Νικολάου.


Για τη μεγάλη διοργάνωση, που θα έχει αντικείμενο (για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όλους του ς Πατρινούς) και την Παρασκευή το απόγευμα (ξεχωριστός ο τρόπος ολοκλήρωσης της προετοιμασίας του PMS), δόθηκε χθες συνέντευξη Τύπου στην Ενωση Συντακτών, από τον Κυριάκο και τον Νίκο Καπετανάκη της διοργανώτριας ΦΙΛΠΜΑ, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του συμβούλου επί αθλητικών θεμάτων του δημάρχου, Τάκη Πετρόπουλου (συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος – Περιφερειακή Ενότητα Αχαίας, υποστηρικτής ο Δήμος Πατρέων). 

Ο πρόεδρος της ΦΙΛΜΠΑ Κυριάκος Καπετανάκης στη σύντομη ομιλία του, και αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια, τον Δήμο, την Αστυνομία, τον ΕΕΣ και όλους τους χορηγούς, τόνισε τη σημασία που έχει για την Πάτρα το PMS, ως αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική εκδήλωση, αναφέροντας τη συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, τη Φλόγα και την Κιβωτό της Αγάπης (περίπτερα τους θα υπάρχουν το διήμερο του PMS). 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος μίλησε για τον αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, επισημαίνοντας: «Οσοι τα προηγούμενα χρόνια έχουν επισκεφθεί τους χώρους του PMS, γνωρίζουν το εύρος της διοργάνωσης σε πολλά επίπεδα, και τη σημασία της. Οσοι δεν το έχουν πράξει, έχουν χάσει, και τώρα είναι η ευκαιρία… Το PMS δίνει στην Πάτρα, που έχει παράδοση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, τη δυνατότητα ανάδειξης γεγονότων και προβολής. Η Περιφέρεια είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Υπάρχει, πάντα και το μεγάλο ζητούμενο, να αποκτήσει η περιοχή μας αυτοκινητοδρόμιο. Ονειρο, που με δουλειά μπορεί να γίνει πραγματικότητα». 

Ο σύμβουλος αθλητισμού του δημάρχου, Τάκης Πετρόπουλος, τόνισε: «Το PMS είναι μία ευφυής ιδέα της ΦΙΛΜΠΑ. Ο Δήμος στήριζε και στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες, που έχουν ανοδική πορεία, ποσοτικά και ποιοτικά. Το PMS, όπως και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις, εκτός των άλλων, προσφέρουν συνδέοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών». 


Χαιρετισμούς απηύθυναν στη συνέχεια ο Περικλής Δημητρόπουλος (ΕΛΑΣ)), ο Παναγιώτης Κατσίκης (σχολή παραδοσιακών χορών), η Τασία Παπαιωάννου (Φλόγα), η Εύη Μαλαμάκη (Χαμόγελο του Παιδιού), η Κατερίνα Νικολάου (Κιβωτός της Αγάπης), ο Κώστας Κοκκινάκος (Ομιλος Φουσκωτών Σκαφών), ο Ανδρέας Κατοπόδης (ΣΚΑΪ Πάτρας) και ο Αντώνης Γατσούλας (πρωταθλητής jet ski). 

Ακολούθως ο Νίκος Καπετανάκης μίλησε για το διήμερο των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του PMS, δίνοντας αναλυτικά στοιχεία για τις συμμετοχές (εκθέτες, οχήματα), καθώς και για τη σειρά των πλούσιων εκδηλώσεων το Σάββατο και την Κυριακή. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6906611682 ή στο [email protected].