Πιο δυναμικά από ποτέ επιστρέφει στις πανελλήνιες διοργανώσεις η Πατρινή πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής, Κατερίνα Κυριακοπούλου, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό της και βρίσκοντας τον καλό της εαυτό.

Η τελευταία φορά που η γλυκιά και όμορφη αθλήτρια των «κοκκινόμαυρων» είχε καταφέρει να πάρει μετάλλιο ήταν το 2016 όταν λίγους μήνες μετά τον θάνατο της αγαπημένης της προπονήτριας, Αλέκα Σιούλη, είχε κατακτήσει το αργυρό, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Τότε, έχοντας κάνει άλμα με 1.77 είχε αφιερώσει με δηλώσεις της στο patrasevents.gr, το μετάλλιο στην μνήμη της αγαπημένη της δασκάλας, της γυναίκας που της έμαθε την νοοτροπία του πρωταθλητισμού.

Από τότε και μετά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών που της στέρησαν την δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στο ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που έγινε πέρυσι στην Πάτρα, όσο και κλειστό πανελλήνιο πρωτάθλημα που ακολούθησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Η Κατερίνα Κυριακοπούλου επιστρέφει έτσι στις πανελλήνιες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ και το γεγονός ότι οι αγώνες θα γίνουν στην Πάτρα (17 με 18 Ιουνίου) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για αυτή για να πετύχει αυτό που θέλει.

Τι θέλει; Ξεκάθαρα πράγματα. «Στόχος μου είναι να πετύχω μία καλή επίδοση και να πάρω ένα μετάλλιο ανεβαίνοντας στο βάθρο» τονίζει η ίδια. «Πιστεύω ότι έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου, βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και είμαι σε θέση να διεκδικήσω κάτι καλό».  

Η ίδια εύχεται να γίνει μία άρτια διοργάνωση, να επιτευχθούν σημαντικές επιδόσεις και ρεκόρ από όλους αυτούς τους αθλητές που θα λάβουν μέρος και φυσικά να έρθει ο κόσμος στο Στάδιο και να δει από κοντά τους αγώνες.