Σε ανακοίνωση του, το σωματείο νέων τεχνολογιών και τηλεπικοινωνιών του νομού Αχαΐας αναφέρει:

"Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

            Το σωματείο μας στέκεται αλληλέγγυο και καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της ταμία του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας (ΣΕΙΥΠ)  και τις απολύσεις των άλλων δύο εργαζομένων στο κατάστημα της Πάτρας της επιχείρησης FLORMAR.

Η απόλυση της συνδικαλίστριας έγινε από την εργοδοσία λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή της στην πανεργατική απεργία της 17ης Μαϊου. Την παρέμβαση του ΔΣ του ΣΕΙΥΠ και μελών της διοίκησης του Εργατικού κέντρου ενάντια στην απόλυση ακολούθησαν οι τρομοκρατικές απολύσεις δύο ακόμα εργαζομένων και απειλές από μέρους της εργοδοσίας για κλείσιμο του καταστήματος.

Το ΣΕΙΥΠ καταγγέλλει σωρία παραβάσεων από μέρους της εργοδοσίας της FLORMAR σε ό,τι αφορά στα ωράρια, τις υπερωρίες και τα οφειλούμενα ρεπό. Για να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι και να μη σηκώσουν κεφάλι, η εργοδοσία δεν δίστασε να προχωρήσει σε εκδικητικές απολύσεις και μάλιστα αμέσως μετά την πανεργατική απεργία! 

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Όλοι ενωμένοι!

            Το σωματείο μας έχει πείρα από το μένος της εργοδοσίας ενάντια στην οργάνωση των εργαζομένων και στη διεκδίκηση αξιοπρεπών συνθηκών δουλειάς. Θα σταθούμε αλληλέγγυοι και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα του ΣΕΙΥΠ για άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων, την τήρηση της σύμβασης εργασίας και την πληρωμή των οφειλουμένων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου αλλά και όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία τους, να ξεσηκωθούν και να σταθούν απέναντι στο θράσος της εργοδοσίας. Στόχος της τρομοκρατίας και των απολύσεων είναι να σπείρει το φόβο και να μας εμποδίσει από το να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν. Στόχος τους είναι η οργανωμένη ταξική πάλη, το δικαίωμα στην απεργία, οι συνδικαλιστικές ελευθερίες! Δεν θα το επιτρέψουμε!

Κανένας μόνος του! Όλοι ενωμένοι ενάντια στην τρομοκρατία της εργοδοσίας!

Σπάμε το φόβο, συσπειρωνόμαστε στα ταξικά σωματεία, διεκδικούμε!"