Κριός

Ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, ώστε να «εφοδιαστείς» με πληροφορίες και υλικό που σίγουρα θα σου χρησιμέψουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να «σκοτώσεις» την ώρα σου με ευχάριστες δραστηριότητες που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις!
Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο να ευνοεί τα οικονομικά σου είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με ευχάριστες στιγμές, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη, ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα. Επιπλέον, μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και σημαντικές πληροφορίες-ενημερώσεις, που θα σε προσανατολίσουν σωστά στην πολιτική σου.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους και «πατέντες» για να γίνεις πιο αποτελεσματικός/η στις δράσεις σου αλλά και να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου με σχετικά εύκολο τρόπο! Φαίνεται μάλιστα πως θα βρεις και τις κατάλληλες επαφές. Επιπλέον, φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς τα προσόντα σου και να αναδειχθείς σε όποιον τομέα και αν κινείσαι. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου, προσφέροντάς σου περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και διασκέδαση.

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να πετύχεις άμεσα τους στόχους σου, ενώ ο Ερμής στους Διδύμους δείχνει πρόθυμος να σου αποκαλύψει κάποια ενδιαφέροντα μυστικά! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να συμπορευτούν μαζί σου.
Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσουν σε αυτό και τα ζεστά σου αισθήματα απέναντι σε πρόσωπα που ταλαιπωρούνται.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στο σύνολο των δράσεών σου, δίνοντας σου παράλληλα τη δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα, αν έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοικτά, αφού σίγουρα υπάρχουν και πράγματα που παίζονται στο παρασκήνιο. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να καλύψει επαρκώς και κάποιες πιο «ανάλαφρες» αναζητήσεις σου, σε ένα παρεΐστικο κλίμα.

Ζυγός

Ο Δίας στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη στον Ταύρο σε προωθούν κοινωνικά και ευνοούν τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο ή μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σου «ανοίγει πόρτες» γι’ αυτό είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τα θέματά σου και να διαδόσεις τις ιδέες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ευχάριστες ειδήσεις. Επιπλέον, μπορείς να προμηθευτείς εργαλεία ή συσκευές που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σου.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου από τους άλλους και σου ζητά να επικεντρωθείς στη βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και τη δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που είτε άμεσα είτε μελλοντικά μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου και κάθε είδους ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση. Επιπλέον, είναι μια καλή στιγμή για να «στήσεις» μια εμπορική δραστηριότητα αλλά και να ποντάρεις στη συνδρομή της τύχης.

Τοξότης

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Ταύρο διευκολύνει τα εργασιακά σου, δεν παύει να σου προσφέρει εξυπηρετήσεις και βοήθειες σε όλα εκείνα που αποτελούν μέρος της καθημερινής ρουτίνας σου. Μπορεί μάλιστα αυτό να προκύψει αβίαστα με την συνδρομή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να το γλεντήσεις, αφού από πλευράς της σε «ανεβάζει» ψυχολογικά, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες και «παιχνιδιάρικες» στιγμές με πρόσωπα που «ταιριάζουν τα χνώτα σας». Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάποια πράγματα, που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου για τη ζωή, δίνοντας σου μια νέα προοπτική. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην πεις όχι.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου δώσει τη δυνατότητα να διαμορφώσεις τον χώρο σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει πιο άνετος. Γενικότερα, υποστηρίζει κάθε σχέδιο και προσπάθεια που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως χαρείς από μια θετική εξέλιξη στη ζωή ενός οικείου σου. Επιπλέον, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ιδιαίτερα σε σχέση με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου συστήνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειές σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια κι ίσως προκύψει μια έκτακτη όσο και ευχάριστη μετακίνηση. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να προβείς σε αλλαγές ή μεταβολές στον χώρο σου, προκειμένου να γίνει πιο ευχάριστος.