Αλληλέγγυοι και εθελοντές μαζί με τα μέλη της Κίνησης Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών, έδειξαν και πάλι την αγάπη και την φροντίδα που έχουν για τους ανθρώπους αυτούς που ζουν κάτω άθλιες συνθήκες στα εγκαταλειμμένα εργοστάσια της Ακτής Δυμαίων.

Τα μέλη της Κίνησης με τους εθελοντές και την σημαντική προσφορά γυναικών που έβαλαν την δεξιοτεχνία τους στην τέχνη της μαγειρικής βρέθηκαν στο Εργοστάσιο Τέχνης, δίπλα από τον χώρο των εγκαταστάσεων του Λαδόπουλου και μοίρασαν φαγητό στους μετανάστες που ζουν εκεί, προσμένοντας να φύγουν από την χώρα, ζητώντας μία καλύτερη ζωή στην Δύση.

Με την εθελοντική προσφορά πολλών ανθρώπων, αλλά και με το πείσμα να μην μείνουν μόνοι και χωρίς φροντίδα οι ανέστιοι των πολέμων και της βαρβαρότητας, τα μέλη της Κίνησης βρέθηκαν στον χώρο.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανάρτηση στο facebook: «Δεν συνηθίζουμε, δεν ξεχνάμε, δεν θα πούμε ποτέ, τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή, γιατί τότε θα είναι σαν αποδεχόμαστε τις πολιτικές που κανοναρχούν ποιες ζωές είναι άξιες και βιωθούν.

Οι δράσεις αυτή την εβδομάδα περιλάμβαναν και την φροντίδα σε δεκάδες δικούς μας ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο, οικογένειες ανέργων καθώς και διανομή ρούχων για παιδιά. Συνεχίζουμε και πολύ σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση πώς και με ποιο τρόπο μπορεί να συνδράμει ο καθένα μας».