Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη και της πορείας αγώνα που θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί, από την πλατεία Γεωργίου και θα καταλήξει στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, συνεχίζονται οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις με τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων.

Σήμερα, Δευτέρα 12 Ιούνη, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Χρήστο Κορδά, επισκέφτηκε τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

Στη διάρκεια της ομιλίας και της συζήτησης που ακολούθησε, ο Δήμαρχος έκανε κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και να πρωταγωνιστήσουν μαζί με τον υπόλοιπο λαό και τη νεολαία της πόλης μας για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων, η φωνή των ανέργων που απαιτούν Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα.

Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι με οκτάμηνες συμβάσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου που απειλούνται άμεσα με απόλυση, πρέπει να δώσουν μαχητικό αγωνιστικό «παρών» για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται γιατί θέλουμε ο λαός μας να σταθεί όρθιος, να σηκώσει ψηλά το δίκαιο και τις απαιτήσεις του, να σημαδέψει θαρρετά τον ένοχο, την αστική πολιτική και την εξουσία της.