"Υπήρξε συμμετοχή από όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος Δημοκρατών σοσιαλιστών. Με ενότητα και συνεχή παρουσία στη κοινωνία και με ουσιαστικές και ρεαλιστικές απαντήσεις στα προβλήματα ίσως υπάρξει ευκαιρία για έξοδο από την κρίση!", αυτά υπογράμμισε μεταξύ το μέλος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δήμητρα Γεωργακοπούλου -Μπάστα, μετά την προσυνεδριακή περιφερειακή εκδήλωση για την Δυτική Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου και  στην οποία συμμετείχαν βουλευτές και στελέχη από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία αλλά και η επικεφαλής Φώφη Γεννηματά.

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν οι αλλαγές που θα πρέπει να επέλθουν στην οικονομία, το κράτος και τη φορολογία αλλά και το σχέδιο που θα δώσει πραγματική ελπίδα.

Έξω από την αίθουσα του τεχνικού επιμελητηρίου στήθηκαν και "πηγαδάκια" από τα οποία δεν έλειψαν οι πολιτικές συζητήσεις για το μέλλον και την πορεία της ΔΗΣΥ.

Στην φωτογραφία εκτός από την κα. Μπάστα βλέπουμε τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη, τον Κώστα Ασκούνη και τον Ανδρέα Καράβολα!