Γέμισε το Νότιο Πάρκο της Πάτρας από παιδιά, αλλά και αθλητές κάθε ηλικίας που με φόντο την θάλασσα του Πατραϊκού και τον καλοκαιρινό ήλιο, έκαναν επίδειξη tae kwon do, δείχνοντας την τέχνη τους στον κόσμο.

Το Νότο Πάρκο ήταν γεμάτο από θεατές και το γεγονός αυτό έδωσε ακόμα περισσότερη δύναμη στους αθλητές του Α.Σ. Λέων και της Α.Σ. Δόξας, αλλά και των Α.Σ. Ναυπάκτου και Α.Σ. Αχαιοί που πλαισίωσαν την όλη εκδήλωση.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο από αυτά που αν μη τι άλλο δεν γίνονται κάθε μέρα στην Πάτρα, με τους αθλητές των σωματείων να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή, με έναν από τους κορυφαίους δάσκαλους του tae kwon do, μία σύγχρονη μορφή των μαχητικών αθλημάτων, τον master Chang Jae Hee.


O Chang Jae Hee, που ζει μόνιμα στην Γερμανία, αλλά γυρίζει τον κόσμο, αποτελεί τον κορυφαίο δάσκαλο, απόγονο και διάδοχο θα έλεγε κανείς θρυλικών προσωπικοτήτων των μαχητικών αθλημάτων, ξεκινώντας από τον Μπρους Λι, φτάνοντας έως και τον Τσάκι Τσαν. Ένα σεμινάριο μαζί του, για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις από τον χώρο, αποτελεί εμπειρία ζωής για τους μαθητές και εκπαιδευόμενους του.

Ο Α.Σ. Λέων και ο Α.Σ. Δόξα έδωσαν αυτή την εμπειρία ζωής στους αθλητές τους, οι οποίοι φορώντας τις άσπρες στολές τους, ακολούθησαν τον μεγάλο δάσκαλο στα βήματα του, που παρέα με τους δασκάλους των σωματείων, έδειξε στους μαθητές στοιχεία της ευγενούς άμιλλας, της πειθαρχίας και της μαχητικότητας που θα πρέπει να διακρίνει έναν μυημένο και έναν εκπαιδευόμενο, στην τέχνη του tae kwon do.

Γιατί με τέτοιους masters και τέτοιους δασκάλους σαν τον Chang Jae Hee, το tae kwon do γίνεται τέχνη…