Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα club, στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα!

Ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 90 με μια υπόνοια πως θα άλλαζε τα ήθη και τα έθιμα σε ότι αφορά την διασκέδαση της πόλης.

Στην γραφική και ιστορική γειτονιά της πόλης έκανε από την αρχή εντύπωση με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του και έδεσε με γόρδιο δεσμό την mainstream με την εναλλακτική μουσική σκηνή, τις αρχιτεκτονικές καμπύλες του Γκαουντί με τις grοοve πινελιές...

Η κουλτούρα του θρυλικού More Steps συνάντησε την αντίστοιχη του Naja και γεννήθηκε το αγαπημένο More Steps Naja!


Στιγμές Naja...

Για να αιτιολογήσει κανείς τον όρο "θρυλικό", αρκεί να ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν και να θυμηθεί κάποιες κορυφαίες στιγμές από τα live και τις εμφανίσεις καλλιτεχνών που τότε μπορεί και μην ξέρατε...

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αναπάντεχο dj set του Dousk λίγες μέρες μετά την υπογραφή του στην bedrock records ή τις εμφανίσεις του Palov και του Blend Μishkin στο Naja με ασταμάτητο χορό μέχρι το πρωί.

Είναι και τα parties του Φιλοκτήτη τα jazzy-funky live των local συγκροτημάτων όπως οι Secultura, οι Fungover και οι Mandigos. O MC Yinka των Imam Baildi έμαθε των Naja τι σημαίνει να ραπάρεις πάνω στα breaks του Dj μέχρις τις 5 τα ξημερώματα.

Στην συνέχεια ήρθα τα dj set της Matina Sous Peau, οι πρόσφατες εμφανίσεις του Jmp στα Tech-House Sessions του Naja, το unplugged του Βασιλικού των Raining Pleasure πριν κυκλοφορήσει τον πρώτο του σόλο δίσκο και το εκκωφαντικό-σουρεαλιστικό live των Noise Figure πριν λίγο καιρό.


Είναι από εκείνα τα αστικά μπαράκια στην πόλη που ακόμα και αν δεν γνωρίζεις την ιστορία που κρύβουν, την αισθάνεσαι με το που εισέρχεσαι στον χώρο!

Μουσική και περιβάλλον που δεν χαρίζεται ακόμα και τους θερινούς μήνες. To night clubbing προσαρμόστηκε στον χώρο και τα μέτρα του More Steps Naja το οποίο μας "ξανασυστήθηκε" μέσα από τα cocktails του τα οποία μπορούμε να απολαμβάνουμε στην "μυστική" και περιποιημένη του αυλή!


More music, more parties, more fun

Έτοιμο να δεχθεί τους θαμώνες, το Naja προγραμματίζει parties που διαφέρουν για να καλύπτουν το γούστο των περισσοτέρων...

Ρίξτε μια ματιά:

Κάθε Τρίτη έχει καθιερωθεί η αγαπημένη "ελληνική βραδιά" με τίτλο "Το Ροκ, το Ρέγκε, το Χιπ Χοπ, το Ελληνικό"

Οι Τετάρτες είναι βραδιές αφιερωμένες σε guest πάρτυ και "Freestyle Sessions".

Οι Πέμπτες έχουν άλλοτε χρώμα ροκ ('The Boat that Rocked {Rock Party}") άλλοτε ηλεκτρονικό ("Τech-House Sessions") και άλλοτε κιτς ("Kitsch Party").

Τις Παρασκευές μας χορεύει σταθερά o Denis Plessas με τo "Kickass Party"

Και τέλος τα Σάββατα τα decks καταλαμβάνει το δίδυμο του "Meltdown Party"

Ακολουθήστε τους στο facebook: https://www.facebook.com/More-steps-NAJA-626216260828089/?fref=ts για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα τους!