Μόνο αν είσαι ξενέρωτος ή έστω αμαθής δεν γνωρίζεις που γίνονται τα καλύτερα beach parties εντός της Πάτρας!

Αν πάλι είσαι μέσα στα «πράγματα» ξέρεις πως ένα πολύ δυνατό event θα γίνει στην Πλαζ  της πόλης (Ε.Ο.Τ.) την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Είναι το «Δεν παίρνω πτυχίο party»που γίνεται από την The Meltdown Project με την βοήθεια του «Μοjo live».

Λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα, στον χώρο με τα γρασίδια, δίπλα στις κατασκηνώσεις του Δήμου, στην άκρη της πλαζ θα γίνει το «Woodstock» της Πάτρας. Αυτόνομες παρέες της πόλης δίνουν ραντεβού σε αυτό το διαφορετικό event που σηματοδοτεί το ξεκίνημα του καλοκαιριού.


Παραλία, καλή παρέα, μουσική, χορός και αλκοόλ. Αυτά είναι τα κύρια συστατικά του partyπου εγγυώνται από τώρα την επιτυχία του.

Αφού λοιπόν αποχαιρετίσουμε τον ήλιο, στην ατμόσφαιρα μιας φεγγαροφωτισμένης θάλασσας ανοίγουν τα φώτα και οι μουσικές για ένα ξεσηκωτικό beach party.

Ήδη έχουν εγκατασταθεί και δοκιμάζονται τα ηχοσυστήματα και οι προβολείς ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία «σύμμαχος» του party ανακοίνωσε ηλιοφάνεια και μια γλυκιά βραδιά.


Το αυτοσχέδιο dancefloor μας περιμένει όλους. Να σημειώσουμε πως δεν θα υπάρχει είσοδος, ενώ οι μουσικές ξεκινούν από τις 7 το απόγευμα! Η καλύτερη ώρα για να πάει κάποιος βέβαια είναι λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα..

Στις μουσικές θα είναι οι residents του The Meltdown Project (Savvas, Giorgos, Γιάννης) οι οποίοι ειδικεύονται στο "Freestyle DJing".

Εναλλακτικά και χορευτικά, από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών και τρόπων, συνοδεύονται από "αριστοτεχνικό" μιξάρισμα και παράγουν το ιδανικό set για ένα Party σαν το συγκεκριμένο!

Στο line up έχει προστεθεί ο Dj Hutt ο οποίος θα μας συνδράμει με τις ηλεκτρονικές μουσικάρες του αλλά και ο dj Marinis που έχει "ντύσει" με τις μουσικές του φεστιβάλ, συναυλίες αλλά και parties τόσο σε Πάτρα όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Σε ότι αφορά τα ποτά θα πρέπει να ξέρετε πως το Party γίνεται σε δημόσιο χώρο, και είναι χωρίς είσοδο.

Οπότε δεν θα σου απαγορέψουν να φέρεις τα δικά σου ποτά. Θα πρέπει παρ' όλα αυτά να ξέρεις, ότι στον χώρο θα υπάρχει μπαρ (στο κατάστημα του δήμου) με τιμές που θεωρούμε προσιτές (5 ευρώ το ποτό και 2 ευρώ η μπύρα). Όπως επίσης και να γνωρίζεις ότι το Party έχει τα έξοδα του, και θα θέλαμε να συνδράμεις ώστε να πάνε όλα καλά!

Καλή διασκέδαση!