Το 1ο Bollywood Dance Show στην πόλη της Πάτρας αλλά και στην Δυτική Ελλάδα γενικότερα είναι γεγονός! Άντρια Παναγιωτοπούλου, Sumon Rudra, Άννα Δημητράτου,αλλά και 1st Bollywood Dance Academy Greece παρουσιάζουν το χορό της απόλυτης χαράς την Κυριακή 11 Ιουνίου 20:30 στο Royal Πάτρας!

Στη χορευτική αυτή παράσταση θα συμμετάσχουν περίπου άλλοι 80 μικροί και μεγάλοι ερασιτέχνες κι επαγγελματίες χορευτές! Χρώμα, ενέργεια κι ενθουσιασμός  είναι τα βασικά συστατικά αυτού του μαγικού ταξιδιού με άρωμα Ινδίας, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δεκάδες χορογραφίες με ποικίλο περιεχόμενο: από παραδοσιακό/κλασικό Bollywood μέχρι σύγχρονο, commercial Bollywood, κ.ά.

To Bollywood, επηρεασμένο με στοιχεία πλέον  και από τη Δύση, μας αφηγείται ιστορίες με έντονα χορευτικό τρόπο, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα θεατρικό και παιχνιδιάρικο! Δονεί ολόκληρο το κορμί, «παίζει» με τα μάτια, μεταδίδει θετικά συναισθήματα και μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό, πολύχρωμο κόσμο υπερβολής που θυμίζει αυτόν των παραμυθιών.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, καθώς αποτελεί μια κινηματογραφική βιομηχανία παραγωγής  περίπου 1000 ταινιών το χρόνο, οι οποίες στηρίζονται κυρίως στα εντυπωσιακά πολυάριθμα χορευτικά με το χαρακτηριστικό ινδικό styling (πλούσια κοστούμια, κοσμήματα, χτενίσματα κλπ).

Τη διοργάνωση του 1ου Bollywood Show έχει αναλάβει η πατρινή Άντρια Παναγιωτοπούλου. Η δική μας Άντρια εκτός από δασκάλα, αποτελεί χορογράφο, επίσημο μέλος, αλλά και συνεργάτη της 1ης Ακαδημίας Bollywood της Ελλάδας. Είναι η 1η και μοναδική διαπιστευμένη Bollywood Master Teacher στη Δυτ. Ελλάδα , γνωστή  για τις διακρίσεις της στο χορό με πιο πρόσφατη την 1η θέση-χρυσό μετάλλιο και τίτλο  BOLLYWOOD STAR OF THE YEAR  που κατέκτησε στην κατηγορία επαγγελματιών στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό Bollywood. Φέτος μάλιστα αναδείχθηκε και Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού σκορπίζοντας χαμόγελα πάνω στο άρμα της.


Μαζί της θα απολαύσουμε την Άννα Δημητράτου , ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της 1st Bollywood Dance Academy Greece η οποία έχει διαδώσει το χορό αυτό στη χώρα μας με δεκάδες εμφανίσεις, διοργανώσεις, σεμινάρια και φεστιβάλ.

Το επαγγελματικό γκρουπ της Ακαδημίας θα μας απογειώσει, ενώ από την παράσταση δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο εκπληκτικός ινδός χορευτής Sumon Rudra, o οποίος είναι αρκετά δημοφιλής κι αγαπητός, ιδίως μετά τη συμμετοχή του στο SO YOU THINK YOU CAN DANCE, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής και όχι μόνο!

Φιλική συμμετοχή θα έχουν επίσης η ερασιτεχνική ομάδα Bollywood Patras, καθώς και οι σχολές χορού DFF, Salon De Ballet, Royal Dance Art, Π. Τσεκούρας, Artistic Studio Oriental Expressions κ.ά . Τέλος,  από το Show δε θα λείψουν το τραγούδι (μονωδός Μαριέτα Σαρρή), τα δώρα και άλλες πολλές εκπλήξεις!

Εισιτήρια διατίθενται στα βιβλιοπωλεία LEXIS.