Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου πανηγύρισε την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τον Ότο Ρεχάγκελ στην άκρη του πάγκου της. Ομως κάθε φορά που αυτή η ομάδα μπαίνει και πάλι στο γήπεδο, τα συναισθήματα είναι σχεδόν ίδια.

Η Εθνική του 2004 αντιμετωπίζει την Τετάρτη στο Παγκρήτιο τους θρύλους της Ίντερ σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή. 

Ο Γερμανός, προπονητής της ιστορικότερης επιτυχίας του ελληνικού αθλητισμού, έφτασε στην Κρήτη και μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

«Χαίρομαι που θα δούμε ξανά τα παιδιά με τα οποία συνεργαστήκαμε. Ελπίζουμε να έρθει κόσμος στο γήπεδο». 

Μιλώντας για τα δικά του συναισθήματα για αυτό το reunion είπε: «Το ότι κρατώ ξανά στα χέρια μου το Κύπελλο είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Η κατάκτηση του Euro ήταν το αποκορύφωμα της θητείας μου στην Ελλάδα. Γράψαμε ιστορία. Για όλους μας ήταν κάτι μοναδικό», ενώ ερωτηθείς αν μπορεί να επαναληφθεί ο άθλος του 2004 απάντησε: «Όλα είναι πιθανά, αλλά πρέπει να έχεις μια ιδανική φουρνιά, όπως είχαμε εμείς το 2004». 

Σήμερα έφτασε και στο  Ηράκλειο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος και αυτός θα αγωνιστεί κόντρα στην Ίντερ, σε ένα παιχνίδι, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.