Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Ιουνίου, ο «Ηράκλειος Άθλος» στον Ερύμανθο Αχαΐας, σε μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, αφού διεξάγεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Δεκάδες αθλητές έλαβαν μέρος και στους δύο αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στην όλη διοργάνωση, σε αυτόν των 21 χιλιομέτρων, αλλά και σε αυτόν των 9 χιλιομέτρων, ενώ πολλά παιδιά πήραν μέρος στον αγώνα των 3,5 χιλιομέτρων που δημιουργήθηκε ειδικά για την ηλικία τους.

Το σύνθημα, άλλωστε, της φετινής διοργάνωσης ένωσε όλους τους αθλητές κάθε ηλικίας. «Το βουνό είναι για όλους» και ο «Ηράκλειος Άθλος» έδειξε μέσα από τις υπέροχες διαδρομές του, τη ομορφιά του Ερυμάνθου.

Η μέρα ήταν ιδανική, ο καιρός αρκετά καλός και οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν καλές επιδόσεις, τρέχοντας στα μονοπάτια και στις πλαγιές του βουνού, ανεβαίνοντας προς την κορυφή.

Θυμίζουμε ότι για τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο event των αγώνων δρόμου του ορεινού τρεξίματος, στο Olympus Marathon στο τέλος του μήνα, o Ηράκλειος Άθλος είναι το καλύτερο Crash Test.

Δείτε video και φωτογραφίες από την έναρξη του αγώνα των  21 χιλιομέτρων: