Αν αγοράζετε φρούτα, σίγουρα το έχετε ζήσει. Ψωνίζετε τις φράουλες, τις βάζετε μέσα σε ένα μπολ, τις ξεχνάτε.

Μέχρι που έρχεται η μέρα που -επιτέλους- τις λαχταράτε. Τρέχετε στο ψυγείο, έτοιμη να φάτε τουλάχιστον μια χούφτα, μόνο και μόνο για να τις βρείτε σαπισμένες με αυτή την αποκρουστική μούχλα πάνω τους.  

Τι μπορείτε να κάνετε για να δώσετε παράταση στη ζωή του αγαπημένου σας φρούτου και τέλος σε αυτό το εκνευριστικό φαινόμενο; Υπάρχει τρικ.

Με το που τις φέρετε στο σπίτι από το μανάβη, πλύνετε τις με μια κούπα ξύδι και 3 κούπες νερό. 

Με αυτό τον τρόπο σκοτώνετε τα βακτήρια που τις κάνουν να πιάνουν μούχλα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σημαντικό: Φροντίστε να τις στεγνώσετε καλά ταμπονάροντας τις με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και μετά τοποθετήσετε τις στο ψυγείο.