500 Πατρινοί και όχι μόνο, μεταξύ των οποίων φορείς και αρχές της πόλης, καταστηματάρχες, άνθρωποι του πολιτισμού και των τεχνών και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος «Ιστορίες εστίασης στην Πάτρα του 20ου αιώνα» που εκδόθηκε με πρωτοβουλία του ΣΚΕΑΝΑ σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο «Το Δόντι», του οποίου την συγγραφική επιμέλεια ανέλαβε η δημοσιογράφος κα Γιώτα Κοντογεωργοπούλου.


Η εκδήλωση που έλαβε χώρα στα κατάμεστα σαλόνια του SUPER FAST XI, όπου ήταν χορηγία της εταιρίας SUPER FAST FERRIES, εξελίχθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και νοσταλγίας, καθώς παρευρέθηκαν και βραβεύτηκαν εκπρόσωποι από τα ιστορικότερα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πόλης μας, τα οποία περιλαμβάνονται με ειδικές αναφορές το καθένα στο λεύκωμα, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου και τις βραβεύσεις ακολούθησε cocktail με πλούσιο μπουφέ.
«Θα ακολουθήσει και δεύτερο λεύκωμα διότι η ιστορία της εστίασης αποδεικνύεται πολύ μεγάλη και δεν χωράει σε έναν τόμο οπότε θα ακολουθήσει και δεύτερος.» είπε η κ. Γιώτα Κοντογεωργοπούλου 

Την έκδοση του λευκώματος και την εκδήλωση στήριξαν oι εταιρίες SUPER FAST FERRIES, MAMOS, Ι.ΙΕΚ EUROTEAM. ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.