Ο Ιούνιος μπήκε περισσότερο ευχάριστα από ότι περιμέναμε...

Καλεσμένοι άλλωστε στα εγκαίνια του Laxmi makeup room μόνο χαμογελαστοί και πιο όμορφοι θα μπορούσαμε να υποδεχτούμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού!

Λίγο μετά την δύση του ηλίου την Παρασκευή 2 Ιουνίου, βρεθήκαμε στο καινούριο κατάστημα της Πάτρας που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 264-266 κοντά στην οδό Βότση. Σε μια σούπερ ατμόσφαιρα με μπαλόνια, γλυκά, ποτά και φυσικά μουσική συναντήσαμε αγαπημένους φίλους, αλλά και τους οικοδεσπότες του Laxmi στα εγκαίνια που περισσότερο θύμιζαν ένα party με νεανικό vibe...


Σε αυτό το party η Laxmi που δεσπόζει σε περίοπτη θέση στην κεντρική οδό, παρουσίασε τόσο τα προϊόντα των εταιρειών που θα βρει κανείς στα ράφια της όπως αυτά της Victoria Secret, αλλά και τις υπηρεσίες επιπέδου που προσφέρει ακόμα και στο πιο απαιτητικό κοινό της πόλης.

Το γεγονός πως ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε και πολλούς άνδρες, δημιούργησε ακόμα περισσότερο μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, στα εγκαίνια που κατά γενική άποψη θεωρήσαμε πως θα ενδιέφεραν περισσότερο τις γυναίκες.

Άπαντες περιηγήθηκαν στο πολύ όμορφο χώρο που ευωδίαζε τόσο από το stand με τα αρώματα όσο και από τα καλλυντικά. Φυσικά κάποιοι τα δοκίμασαν επί τόπου με την βοήθεια των ειδικών και τα πήραν στο σπίτι τους.

Οι υπόλοιποι απόλαυσαν τα κεράσματα από το "Φασολόι" αλλά και το κρασί τους με την υπογραφή "Κολυπέρα". Η σχολή του Carriera Patras ανέλαβε το μακιγιάζ των καλεσμένων, που δημιουργήθηκε με συνοδεία της μουσικής από την Ionia ορχήστρα.

Ο ήχος του σαξοφώνου, "έντυσε" μαγικά την όμορφη βραδιά!


Η ιδιοκτήτρια Βαλέρια Αναστασοπούλου, είχε φροντίσει προκειμένου να είναι όλα άψογα σε αυτό το event!

Aπό την είσοδο στο πεζοδρόμιο, μέχρι τον ίδιο τον χώρο του καταστήματος, όλα ήταν γιορτινά.

Και αν δεν προλάβατε, δεν πειράζει! Η Πατρινή επιχείρηση Laxmi Makeup Room, σας περιμένει για ένα ζεστό "τετ α τετ" οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή και στους αγαπημένους σας!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα εγκαίνια: