Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening party του Οxygen Store στην Πάτρα!

Στα εγκαίνια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 1ης Ιουνίου εκτός του ότι παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις στα αθλητικά ρούχα και υποδήματα για το καλοκαίρι, έδωσε το "παρών" πλήθος προσωπικοτήτων από τον αθλητικό χώρο καθώς επίσης πολλά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό κόσμο!

Όλοι έμεινα έκπληκτοι με το νέο χώρο και τα προϊόντα της Πατρινής εταιρείας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης!


Οι οικοδεσπότες είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για να μας καλωσορίσουν όπως το συγκρότημα, Jazz Satyrs που έπαιξε μουσική στην αυλή του καταστήματος και που μας κράτησε συντροφιά δίνοντας έναν ξεχωριστό τζαζ τόνο στην βραδιά. 

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιεία με την ευγενή χορηγία της σε Amstel Free μας δρόσιζε με την υπέροχη γεύση της ενώ κεράσματα μας έκαναν να χαλαρώσουμε ακόμα περισσότερο καθώς αναζητούσαμε τα πρωτοποριακά αθλητικά είδη με σύγχρονο design και συμπληρώματα διατροφής που θα βελτιώσουν τους προσωπικούς στόχους του καθένα από εμάς.


Στην φιλοσοφία των ανθρώπων της Oxygen Store είναι να προσφέρουν στους αθλητές ότι καλύτερο από εξοπλισμό προκειμένου να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στην σκληρή προπόνηση και παράλληλα να δώσουν έμπνευση σε όσους την χρειάζονται για να μείνουν προσηλωμένοι στον αρχικό τους σχεδιασμό για τέλεια φυσική κατάσταση.

Πολλοί ήταν και οι νέοι που στο οpening party εκτός από το να διασκεδάσουν βομβάρδισαν με ερωτήσεις τους ιδιοκτήτες και εργαζόμενους στον χώρο, γύρω από το fitness.

Μια πολύ ωραία ανοιξιάτικη βραδιά που σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας επιχείρησης που φιλοδοξεί να γίνει σύμμαχός σε κάθε μας προσπάθεια για καλή υγιεινή ζωή.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα εγκαίνια: