Με την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης 7ης σεζόν του Game of Thrones να πλησιάζει, αρκετοί σκληροπυρηνικοί φαν της σειράς του HBO έχουν ήδη ξεκινήσει τους «μαραθώνιους» των περασμένων κύκλων, προκειμένου να θυμηθούν ποιος έχει... αποδημήσει εις κύριον και ποιος την έχει σκαπουλάρει από τη δολοφονική πένα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.

Ωστόσο, επειδή πολλοί από εμάς δεν έχουμε τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε ξανά τα δεκάδες επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς (τουλάχιστον μέχρι τις 16 Ιουλίου), ένας Βέλγος καλλιτέχνης αποφάσισε να μας βοηθήσει να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας με ένα ενδιαφέρον βίντεο «σκονάκι». 

Στο κλιπ που δημιούργησε ο γραφίστας Hannes Sommer, περιλαμβάνονται όλοι οι σημαντικοί θάνατοι - και παρολίγον θάνατοι - που πρέπει να θυμάται ο τηλεθεατής, και μάλιστα σε μορφή ενός πανέμορφου pop-up book.

Ο τραγικός χαμός δεκάδων ηρώων συνοψίζεται σε μια σειρά από σκίτσα, πολλά από τα οποία καταστρέφονται ενώ ο καλλιτέχνης ξεφυλλίζει το... βιβλίο του θανάτου. Απολαύστε την πρωτότυπη δημιουργία του Sommer που τραβήχτηκε, για ευνόητους λόγους, σε ένα και μόνο πλάνο: