Βρισκόμαστε μια ανάσα από ακόμα μία αποχώρηση στο Survivor. Ένας παίκτης από την ομάδα των Διασήμων αναμένεται σήμερα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, μπαίνοντας έτσι ένα τέλος στο “ταξίδι” του σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης. Είναι η πιο δύσκολη ώρα για όλους τους παίκτες του Survivor, καθώς καλούνται να αποχωριστούν έναν άνθρωπο, με τον οποίο ζούσαν μαζί για πάρα πολύ καιρό. Ποιος αποχωρεί από το Survivor, Μπο ή Κώστας Κοκκινάκης;

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων του Survivor είναι ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης, οι οποίοι θα μάθουν απόψε το βράδυ τι αποφάσισαν οι Έλληνες τηλεθεατές. Ο διεθνής πολίστας βγήκε προτεινόμενος από την κάλπη με τρεις ψήφους, ενώ ο γνωστός ράπερ προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε την ατομική ασυλία.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, αναμένεται να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Κάποιες διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αναφέρουν πως ο Κώστας Κοκκινάκης είναι αυτός που θα ετοιμάσει …βαλίτσες για την Ελλάδα απόψε το βράδυ.

Τα ποσοστά που παίρνουν Μπο και Κοκκινάκης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, ο Μπο παραμένει στο παιχνίδι με ποσοστό 53%, έναντι 47% θετικών ψήφων που έλαβε ο Κώστας Κοκκινάκης. Τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για επίσημη πληροφόρηση αλλά για διαρροές.


Ποιος αποχωρεί από το Survivor, Μπο ή Κοκκινάκης; Τα ποσοστά...