Κατάμεστο από κόσμο θα είναι απόψε το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, με τους Πατρινούς θεατρόφιλους να σπεύδουν να δουν την παράσταση της θεατρικής ομάδας της ΕΛΜΕ Αχαΐας, τον Βυσσινόκηπο του μεγάλου κλασικού συγγραφέα, Άντον Τσέχοφ.

Η παράσταση όπου και αν έχει ανέβει έχει αφήσει κάτι παραπάνω από θετικές εντυπώσεις, με τους πρωταγωνιστές καθηγητές ηθοποιούς να δείχνουν το ταλέντο τους πάνω στην θεατρική σκηνή και να καταφέρνουν να περνούν στο κοινό τα επίκαιρα, όσο και διαχρονικά μηνύματα του έργου.

Το έργο αναφέρεται σε μία περίοδο παρακμής της ρώσικης κοινωνίας, με τον συγγραφέα να παρακολουθεί και να καταγράφει μέσα από μία οικογένεια τα τελευταία στάδια της αριστοκρατίας, δίνοντας στους ήρωες του ένα στοιχείο κωμικότητας που ταυτόχρονα έχει και  ένα τραγικό στοιχείο, από την στιγμή που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τις εποχές που αλλάζουν.

Η παράσταση της ΕΛΜΕ Αχαΐας έχει συναντήσει εγκωμιαστικά σχόλια και ήδη στο Συνεδριακό του ΤΕΙ που ανέβηκε καταχειροκροτήθηκε. Σε ότι αφορά την αποψινή παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλωνα αξίζει να αναφέρουμε ότι οι θέσεις είναι κλεισμένες από το περασμένο Σάββατο,   

Πρόκειται για μία παράσταση σε σκηνοθεσία του εκπαιδευτικού Φώτη Λάζαρη που αφορά το τέλος ενός κόσμου και τους οραματισμούς του αύριο, για τον καημό και τη χίμαιρα, για την απώλεια και το όνειρο.

Το έργο ξεκινά στις 20:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και με την προβολή του αυτή ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεων του, έχοντας ήδη χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες παραγωγές του φετινού χειμώνα του ερασιτεχνικού θεάτρου της Πάτρας.