«Άρωμα» Πάτρας θα έχει και φέτος το μεγαλύτερο μουσικό μαθητικό και φοιτητικό  φεστιβάλ που γίνεται στην χώρα, το Schoolwave 2017 που θα γίνει στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος της Αθήνας, στις 7 με 8 και 9 Ιουλίου.

Πρόκειται για ένα τριήμερο μουσικό φεστιβάλ που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την μαθητική και φοιτητική νεολαία της χώρας, καθώς σε αυτό εμφανίζονται τα καλύτερα μουσικά νεανικά συγκροτήματα τα οποία έχουν επιλεγεί από μία επιτροπή γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Η Πατρινή μπάντα που κατάφερε φέτος να περάσει από τα δοκιμαστικά και να επιλεγεί για να δώσει το παρών στο μεγάλο αυτό μουσικό μαθητικό φεστιβάλ Dysfunktionals που αποτελείται από μία ομάδα τριών φοιτητών, με ροπή στην  funk μουσική και στο hop.

Το συγκρότημα που αν και έχει μικρό διάστημα ζωής είναι ήδη γνωστό στην νεολαία της Πάτρας και σε όσους αγαπούν το συγκεκριμένο είδος μουσικής, εντυπωσίασε την επιτροπή του φεστιβάλ και πέρασε στην τελική φάση του φεστιβάλ.

Η επιτροπή αποτελείται από τους: Vassiliko  (τραγουδοποιός), Νίκο Κυπουργό (συνθέτης), Σάκη Τόλη (Rotting Christ), Σεραφείμ Γιαννακόπουλο (Planet of Zeus), Χρυσόστομο Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και Χρήστο Ιωαννίδη από τους Schooligans.Bully With A Hoodie - Dysfunktionals


Στο στάδιο των ακροάσεων συμμετείχαν 75 συγκροτήματα, εκ των οποίων τα 18 αποκλείστηκαν από την διαδικασία της επιλογής γιατί δεν τηρούσαν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, ενώ η επιτροπή επέλεξε τελικά συνολικά 24 συγκροτήματα.

Τα 24 αυτά συγκροτήματα, μεταξύ αυτών και της Πάτρας, θα εμφανιστούν στην σκηνή του Schoolwave 2017, σε ένα πάρκο που αναμένεται, όπως κάθε χρόνο να είναι κατάμεστο από κόσμο, ενώ στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα γίνουν διάφορες παράλληλες δράσεις οι οποίες θα ικανοποιούν τα γούστα όλων των επισκεπτών.

Θυμίζουμε ότι η Πάτρα τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια παράδοση στο μεγάλο αυτό μουσικό μαθητικό φεστιβάλ, με διάφορες μπάντες (όπως οι Tourlou the Band ), από διάφορα μουσικά είδη και ρεύματα να έχουν επιλεγεί και να δίνουν το παρόν στη σκηνή.

Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία την οποία οι Dysfunktionals θα την ζήσουν στο έπακρο.