Έδειξε για ακόμα μία φορά την αξία του, δικαιώνοντας όσους υποστηρίζουν ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις μεγάλες αποστάσεις.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντένις Γιούρα του Εσπέρου 2004, που τερμάτισε πρώτος στα 10.000 μέτρα των εφήβων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στα Μέγαρα το Σαββάτο,  ενώ κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στους νέους, αλλά και να πάρει την ένατη θέση στους άνδρες.

Ο αθλητής του Νίκου Κουβαρά που πάει από το καλό στο καλύτερο επέστρεψε έτσι με δύο ακόμα μετάλλια στην Πάτρα και συνέχισε την παράδοση που έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες η οποία τον θέλει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση να ανεβαίνει στο βάθρο.

Θυμίζουμε ότι ο  αδελφός του, ο 17χρονος αθλητής Αουρέλ Γιούρα, είχε πάρει πριν από λίγους μήνες την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου στους Παίδες, στα 4.000 μέτρα, στους αγώνες που είχαν γίνει στην Πηγή Τρικάλων.

Οι δύο νεαροί είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την πορεία τους, δουλεύοντας στους ίδιους ρυθμούς για να φτάσουν στην κορυφή, ο καθένας στο αγώνισμα του και στην κατηγορία του, χαρίζοντας και άλλα μετάλλια στην Πάτρα και στο σωματείο τους τα επόμενα χρόνια.