Είναι γνωστό ότι το Survivor, το δημοφιλές reality του Σκάι που σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης και κάνει τα μηχανάκια της AGB να… πιάνουν «κόκκινο», είναι ιδιαίτερα αγαπητό στις μικρές ηλικίες και στις μαθητικές παρέες.

Μαθητές του δημοτικού επιδίδονται στο να παίζουν survivor στα διαλείμματα μιμούμενοι τους αγαπημένους τους παίκτες, ενώ δεν χάνουν εκπομπή ξενυχτώντας τα βράδια, μη δείχνοντας την απαραίτητη προσοχή στα μαθήματα τους.

Πλέον όμως γονείς και κηδεμόνες διοργανώνουν εκδηλώσεις που στην ουσία επισημοποιούν τα παιχνίδια αυτά μέσα στο σχολικό περιβάλλον, φέρνοντας ως καλεσμένους παίκτες της τηλεοπτικής εκπομπής.

Σύμφωνα με αφίσα που έχει κυκλοφορήσει στα social media o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας διοργανώνει την Κυριακή στις 11 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του σχολείου Survivor Camp, έχοντας ως καλεσμένους τον μάνατζερ ράγκμπι Πάνο Αργιανίδη και την Πατρινή Ελένη Δάρρα.

Οι μαθητές, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού θα χωριστούν σε δύο ομάδες που θα καθοδηγούνται από τους δύο μαχητές και θα επιδοθούν στα αγωνίσματα του Survivor Camp, όπως έχουν ονομάσει την όλη εκδήλωση.

Ελπίζoυμε μόνο να μην δούμε τους μαθητές να τρώνε και καρύδες, αν και εδώ που έχουμε φτάσει τίποτα δεν είναι περίεργο…