Το Oxygen Store (Αγίου Ανδρεόυ 89-91) ανακοίνωσε τα εγκαίνια, ενός από τους πιο εξειδικευμένους προορισμούς για όλους όσους αναζητούν αθλητικά είδη ένδυσης και όχι μόνο.

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου στην Πάτρα είμαστε όλοι προσκεκλημένοι για να υποδεχθούμε από κοντά το νέο κατάστημα αθλητικής ένδυσης, υπόδησης και συμπληρωμάτων υγιεινής διατροφής που ανοίγει επίσημα τις πόρτες του, με εγκαίνια.

Βέβαια με τα όσα έχουμε καταφέρει να μάθουμε, πιο πολύ party θα θυμίζει αυτή η ημέρα μιας οι ιδιοκτήτες έχουν ετοιμάσει όμορφα happenings που θα συνοδευτούν με μουσική αλλά και κεράσματα.

Το ραντεβού δίνεται στις 7 το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης με την Amstel να κερνάει μπύρες -χωρίς αλκοόλ φυσικά μιας και μιλάμε για fitness εγκαίνια- και τον dj να δίνει τον ρυθμό.

Για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα έχουν προγραμματιστεί πολλές εκπλήξεις ενώ οι παρευρισκόμενοι μπορούν να δουν από κοντά, προϊόντα με υπογραφή επώνυμων εταιρειών τόσο για τους καλά μυημένους του αθλητισμού όσο και για όσους ξεκινούν τώρα να μπαίνουν στον χώρο του fitness και χρειάζονται έναν σύμμαχο στην προσπάθεια τους.


Το καινούργιο κατάστημα Oxygen Store είναι πολύ εντυπωσιακό και είναι ευχάριστο που οι νέοι της Πάτρας που αγαπούν τον αθλητισμό έχουν πια πρόσβαση στα καλύτερα ρούχα και παπούτσια σαν και αυτά που θα βρείτε στα ράφια του.

Την ίδια ώρα, ο Χάρης Χατζηιωάννου που βρίσκεται "πίσω" από το νέο κατάστημα της Πάτρας με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού είναι πανέτοιμος να βοηθήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις γύρω από τον fitness τρόπο ζωής.


Σε ότι αφορά τον χώρο, το Oxygen Store με fashion brand που φέρνει λίγο από τον "αέρα" του εξωτερικού βρίσκεται σε μια εύκολα προσβάσιμη μεριά του κέντρου της πόλης και σε γεμίζει, με το που περάσεις το κατώφλι του, με χρώματα και ιδέες για να ανανεωθείς.

Το άνοιγμα του, σηματοδοτεί ένα φανταστικό event που θα πλημμυρίσει την Αγίου Ανδρέου.

Μην λείψει κανείς από αυτό το "vip party" που θα στηθεί έξω αλλά και μέσα στο κατάστημα!