Τα κατάφερε η Πατρινή make up artist  Ηλιάννα Βαλσαμάκη!

Πέρασε στο top 5 του διαγωνισμού των Greekfaceawards και πλέον έχει βάλει πλώρη για να πιάσει την πρώτη θέση και την κορυφή.

Η Πατρινή body and face painting, κατάφερε με το μακιγιάζ της και το βίντεο που παρουσίασε πάνω στο θέμα της Disco, να μαγέψει την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και να περάσει στις πέντε πρώτες διαγωνιζόμενες, μπαίνοντας έτσι στην τελική φάση.

Το θέμα της τελικής δοκιμασίας οι πέντε διαγωνιζόμενες θα το μάθουν σε λίγες μέρες από τώρα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι όταν τα βίντεο των πέντε φιναλίστ ανέβουν θα μπορούν να μπουν στο site της NYX για να ψηφίσουν το αγαπημένο τους.

Η νικήτρια με τις περισσότερες ψήφους, με βάση και την απόφαση της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθεί στα τέλη Ιουνίου, ζωντανά σε ένα μεγάλο event – show μεταξύ των διαγωνιζόμενων, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα.


Η νικήτρια θα κερδίσει τον τίτλο Greek  Beauty Vlogger 2017, ένα ποσό των 3.000€ και ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες  (ΗΠΑ) τον Αύγουστο για να παρακολουθήσει το αντίστοιχο αμερικάνικο event!

Τον διαγωνισμό διοργανώνει η @nyxcosmetics_greece. Οι πέντε φιναλίστ  που θα διεκδικήσουν τον τίτλο είναι οι εξής: @cathy_jones02, @thedameoclock, @ilianna valsamaki, @venetiakamara, @ioanna_samara.


Disco TOP 10 NYX #GREEKFACEAWARDS - Ilianna Valsamaki