Την Τετάρτη 24/5/2017, αντιπρόσωπος του ΣΕΠΑ παρευρέθηκε σε συνάντηση με το Δήμο Πατρέων και τον Πολιτιστικό σύλλογο Ιτέων, με θέμα τη κατασκευή γηπέδου beach soccer πλησίον της πλατείας Ιτεών.

Στην συνάντηση εκ μέρους του Δήμου, ο κ. Πετρόπουλος ανέλυσε το πλάνο της κατασκευής, λέγοντας ότι η Δημοτική αρχή θέλει να ξεκινήσει άμεσα της εργασίες γηπέδου που να καλύπτει τις ανάγκες για Beach soccer, beach handball, beach volley και beach tennis, σε διεθνείς διαστάσεις με κερκίδες και αποδυτήρια. 

Από το ΣΕΠΑ παρευρέθηκε ο Σπύρος Αβράμης λέγοντας ότι πλέον τα αιτήματα του beach soccer υιοθετήθηκαν από το Σύνδεσμο στα πλαίσια δημιουργίας μιας ισχυρής συμμαχίας για την βελτίωση του ποδοσφαίρου. 

H δημιουργία ενός τέτοιου πολυχώρου απαντάει στην ανάγκες των ερασιτεχνών και θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη της περιοχής.

Πλέον αναμένεται η θετική απάντηση του Πολιτιστικού συλλόγου και των κατοίκων της περιοχής για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Όπως βλέπετε η ενότητα και το διεκδικητικό  πλαίσιο φέρνει αποτελέσματα και όσο δυναμώνει ο Σύνδεσμος θα δημιουργεί αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.