Πάτρα!

Έτσι, λέγεται το νέο τραγούδι των "Grecos Fuegos -76", του Πατρινού ραπ συγκροτήματος με τον δυναμικό στίχο που αποτυπώνει την καθημερινότητα της σύγχρονης γενιάς, περνώντας ταυτόχρονα διάφορα κοινωνικά μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις.

Το νέο τραγούδι ουσιαστικά προβάλλει την Πάτρα και την δυναμική των νέων της, σε μία μουσική ραπ, με δυνατό ρυθμό που ξεχωρίζει και σε βάζει στην φιλοσοφία του συγκροτήματος.

Ήδη, το βίντεο κλιπ που έχει ανέβει το οποίο είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό και εντυπωσιάζει με τα πλάνα και τις λήψεις του, μέσα σε λίγες ώρες έχει κάνει αρκετά views στο youtube, ενώ τα σχόλια που έχουν γραφεί είναι ιδιαίτερα εγκωμιαστικά, τόσο για το τραγούδι, όσο και για το γκρουπ.  

Το τραγούδι αρέσει ιδιαίτερα σε αρκετούς οπαδούς της Παναχαϊκής, αφού κάνει ιδιαίτερες αναφορές στην Αγυιά, στο γήπεδο των «κοκκινόμαυρων» και γενικότερα στην περιοχή αυτή της Πάτρας.

Μάλιστα, το συγκρότημα γράφει στην σελίδα που έχει στο facebook «Όλα γίνονται για να έχει και η Πάτρα ραπ φάση και να κοιτάμε στα ματιά τους άλλους που σε εισαγωγικά είναι πιο ψηλά… Η Πάτρα ψηλά, η Αγυιά δίνει το κάλεσμα, ο κόσμος ανταποκρίνεται…».

(Να σημειωθεί ότι οι λήψεις και τα πλάνα του βίντεο είναι του Σπύρου Μηνά).