Για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή άνοιξε τα χαρτιά του ο Κιτ Χάρινγκτον που αγαπήσαμε μέσα από το Game Of Thrones.

Ο τηλεοπτικός Τζον Σνόου, δήλωσε πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του, Ρόουζ Λέσλι, που επίσης έλαβε μέρος στη σειρά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πλατό και όπως φαίνεται παράλληλα με την τηλεοπτική τους σχέση αναπτύχθηκε και η προσωπική τους.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Ιανουάριο του 2016 και λίγους μήνες αργότερα περπάτησαν μαζί και στο κόκκινο χαλί.

Ο Χάρινγκτον είπε μιλώντας στο περιοδικό Esquire, ότι δεν θέλει να μιλάει ιδιαίτερα για τη σχέση τους. «Δεν θέλω να μιλάω γιατί η σχέση αυτή είναι δική της όσο είναι και δική μου», είπε αλλά προσέθεσε: «Είμαστε πολύ - πολύ ευτυχισμένοι. Επομένως μόνο αυτό θα πω». Αποκάλυψε μάλιστα, ότι σχεδιάζουν να μετακομίσουν μαζί άμεσα, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το πού θα εγκατασταθούν.

Παράλληλα με τα σχέδια της προσωπικής του ζωής, ο Τζον Σνόου προετοιμάζει και το επαγγελματικό του μέλλον, καθώς η επιτυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ολοκληρώνεται στα τέλη του 2018…