Είναι η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία από το πανελλήνιο και έδωσε μια άλλη διάσταση στην φοιτητική ζωή της Πάτρας.

Η σειρά «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανέβει στο social media, επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στις μικρές μας οθόνες, ύστερα από την πρώτη της προβολή.

Η σειρά που προβαλλόταν στο Μega, με πρωταγωνιστές ονόματα που έμελλε να αποτελέσουν τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς τους, όπως ο Άλκης Κούρκουλος και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, γυριζόταν ως γνωστόν στην Πάτρα.

Η παρέα της ιστορίας ζούσε στην Πάτρα και μέσα από το «Λόγω Τιμής» έβλεπε όλο το πανελλήνιο, χαρακτηριστικά σημεία της πόλης που διαδραματιζόταν η υπόθεση, όπως για παράδειγμα το νεοκλασικό στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων (αργότερα έγινε εστιατόριο και πήρε το όνομα της σειράς) ή το σπίτι του «ψηλού» στο τέρμα της Παντανάσσης, απέναντι ακριβώς από την εκκλησία.

Το «Λόγω Τιμής» ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που γνώρισε ποτέ η τηλεόραση, με ρεκόρ τηλεθέασης για το Mega και σημαντική  προβολή για την αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού οι αναφορές της στην ζωή της Πάτρας ήταν κάτι παραπάνω από συχνές (για παράδειγμα το Πατρινό Καρναβάλι ή το καφενείο του Σταυριανού στα Ψηλαλώνια κτλ).Ακόμα βέβαια είναι άγνωστο αν τα γυρίσματα του ριμέικ της σειράς που άφησε εποχή θα γίνουν στην Πάτρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η γνωστή σεναριογράφος πόσταρε στα social media μία φωτογραφία με τα κείμενα του πρώτου επεισοδίου ενώ η Χριστίνα Αλεξανιάν, μια από τις πρωταγωνίστριες, πόσταρε μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου συμφώνησε με τους ηθοποιούς και οι συντελεστές ετοιμάζονται για το ανανεωμένο «Λόγω τιμής» που με βάση την λογική (εφόσον οι ηθοποιοί θα είναι ίδιοι) δεν θα αφορά φοιτητές ή μία νεανική παρέα, αλλά την ωρίμανση των μελών της και το πέρασμα τους σε μία αμιγώς ενήλικη φάση. Υπομονή όμως…