Ένας νέος χώρος "ζεστός" και φιλικός σας καλεί να τον γνωρίσετε από κοντά και να περάσετε χαρούμενες στιγμές απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα ιδιαίτερο μενού με έμφαση στα φρέσκα αγνά προϊόντα!

Το "Καρατέλλο" δίπλα από την "βίλα του Γάλλου" είναι το νέο εστιατόριο στην παραλία Μονοδενδρίου, στα Βραχναίικα που υπόσχεται να μας "μαγέψει" με την θέα του σε συνδυασμό με την νόστιμη κουζίνα του, από εδώ και στο εξής.

Πρόκειται για έναν χώρο με το κύμα της θάλασσας να "σκάει" πάνω του, θυμίζοντας κάτι από νησί.


Μάλιστα, την ερχόμενη Παρασκευή, 26 Μαΐου, λίγο μετά τις 20:00 είστε όλοι καλεσμένοι στα εγκαίνια του για μια βραδιά με γευστικούς μεζέδες, προσαρμοσμένη μουσική και πολλές εκπλήξεις...


Με νέες και ευφάνταστες γεύσεις για όσους επιλέγουν το κάτι διαφορετικό και υπό την γενική επιµέλεια του Κων/νου Μητρόπουλου, το "Καρατέλλο"... έριξε άγκυρα στην αγαπημένη καλοκαιρινή γωνιά της Πάτρας προσκαλώντας μας να το κάνουμε στέκι για ουζάκι τις μεσημβρινές ώρες και για λουκούλλεια γεύματα όταν ο ήλιος δύσει.

Ανοιχτό από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, απλώνει τα τραπεζάκια του με θέα όλο τον Πατραϊκό, σε ένα mood άκρως δελεαστικό, κάνοντας μας να νιώσουμε πραγματικά παραδοσιακό ελληνικό καλοκαίρι!

Be There!