Μεταφέρθηκε, ανανεώθηκε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους εμάς σε ένα μοναδικό opening event...

Το αρωματοπωλείο/κατάστημα καλλυντικών "Laxmi Makeup Room" (Κορίνθου 264-266, πλησίον Βότση) μας προσκαλεί στα εγκαίνια του, την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα.

Η "Ιόνια Ορχήστρα Πατρών" με συνοδεία σαξοφώνου θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της ομορφιάς ενώ εμείς γνωρίζουμε καλύτερα τα προιόντα και τις υπηρεσίες του Laxmi.

Προτάσεις ομορφιάς από επαγγελματίες, μοναδικά happenings και κληρώσεις για απίστευτα δώρα είναι μόνο κάποιες από τις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει για εμάς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος!


Το Laxmi θα το αναγνωρίσει κανείς με την "μυρωδιά". Για την ακρίβεια τις μυρωδιές που ευωδιάζουν σε όλη την Κορίνθου και οι οποίες προέρχονται από αρώματα και κρέμες σώματος οι οποίες έχουν ενθουσιάσει το γυναικείο και ανδρικό κοινό μιας και ο καθένας από εμάς μπορεί να δημιουργήσει τις προσωπική του συλλογή.

Καλλυντικά και κομμωτηριακά είδη, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης σώματος συμπληρώνουν την τεράστια γκάμα του καταστήματος που χαρακτηρίζεται για την ποιότητα του.


Αυτός ο υπέροχος χώρος γεμάτος λάμψη, έχει ένα ακόμα μεγάλο ατού. Την εξυπηρέτηση. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό έχουν όλες τις πληροφορίες και την εμπειρία που χρειάζεται για να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε για τον εαυτό σας ή και κάποιο δώρο στους αγαπημένους σας.

Για να το διαπιστώσετε αρκεί να βρεθείτε κοντά τους στα εγκαίνια της 1ης Παρασκευής του Ιουνίου.

Στο ζεστό αυτό κλίμα που έχει δημιουργήσει η οικοδέσποινα Βαλέρια Αναστασοπούλου θα μπορέσετε να δοκιμάστε ή και να πάρετε μαζί σας τα αγαπημένα και δημοφιλή προϊόντα της Victoria Secret και πολλά ακόμα με την υπογραφή επώνυμων brand.

Θα είμαστε όλοι εκεί!