Δεν είναι μόνο ότι ξεχώρισε στο ΙNBA 6ο Natural Mr. Hellas 2017 και σάρωσε τα βραβεία στον διαγωνισμό Body Building που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα.

Είναι ότι κατάφερε -πέρα από την 2η θέση που πήρε στην κατηγορία masters και στην κατηγορία -1,75 Bodybuilding- και κατέκτησε το ειδικό βραβείο για τον καλύτερο πoζέρ του αγώνα.

Ο λόγος φυσικά για τον Πατρινό πρωταθλητή bodybuilding και γυμναστή, Στέφανο Λαϊνά που έδειξε για ακόμα μία φορά την αξία του και την σωματική του ρώμη, σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό.

Στο διαγωνισμό, ειδικότερα για το καλύτερο ποζέρ, ο Στέφανος Λαϊνάς, φόρεσε μία ειδική μάσκα που έκανε τους κριτές να του δώσουν την μεγαλύτερη βαθμολογία, αφού ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Πρόκειται για μία μάσκα που παραπέμπει στην γνωστή ταινία του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ «Predator», με τον διάσημο Αυστριακό ηθοποιό να κάνει τον κυνηγό, σε ένα φιλμ που είχε σπάσει τα box office εκείνης της εποχής.

Ο Πατρινός πρωταθλητής φόρεσε την μάσκα και μπαίνοντας στη σκηνή του ΙNBA θύμισε σε πολλούς την ταινία και το κακό "τέρας" που ταλαιπώρησε τον διάσημο ηθοποιό και την παρέα του, το 1987, την χρονιά δηλαδή που βγήκε το φιλμ.

Και ένα παραλειπόμενο από τον διαγωνισμό: Η μάσκα που βλέπετε είναι χειροποίητη και φτιάχτηκε από τον ίδιο, με την βοήθεια της καλής του φίλης Ζέτας Κολλυροπούλου.Lainas Stefanos - ΙΝΒΑ Mr Hellas Contest 2017 .