Ένα από τα σημαντικότερα μουσικά event του φετινού καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου, στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα.

Ο λόγος για τους Thievery Corporation που έρχονται στην πόλη μας για μια και μοναδική συναυλία στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων των εκδηλώσεων του Mojo live.

Οι Thievery Corporation είναι μία από τις πιο ιστορικές μπάντες που έχει γράψει την δική της σελίδα στο διεθνές μουσικό στερέωμα, με τραγούδια που έχουν μείνει διαχρονικά και έχουν αγαπηθεί από γενιά σε γενιά.

Είναι ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, με συνεχής παρουσία, έχοντας χαρακτηριστεί για την ιδιοφυής μουσική του, για την ποιότητα του ήχου του, αλλά την δυναμική που έχουν οι ζωντανές εμφανίσεις του, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

Η παρέα των Rob Garza και Eric Hilton θα εμφανιστεί στην σκηνή του προαύλιου χώρου των Παλαιών Σφαγείων, με όλη την αρμάδα μουσικών τους επί σκηνής, σε μία συναυλία full band live που αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό της Πάτρας.


Είναι η πρώτη φορά που οι Thievery Corporation θα εμφανιστούν στην Πάτρα, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων τον νέο τους δίσκο το "The temple of I & I" που θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου, αλλά και ένα best off των 20 χρόνων παρουσίας τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα ταξίδι από τη Τζαμάικα μέχρι τη Βόρεια Αφρική, με πολλούς ενδιάμεσους εξωτικούς αλλά και μητροπολιτικούς σταθμούς, με τη μουσική στο προσκήνιο και πολύ-πολύ χορό.