«Θερμόαιμοι» επισκέπτες και ασθενείς προκάλεσαν επεισόδια σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία της χώρας μέσα σε μόλις ένα 24ωρο! Πιο σοβαρό ήταν αυτό που έγινε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποίο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ δυο οικογενειών τσιγγάνων.

Όλα άρχισαν όταν την ώρα που ήταν έτοιμη να γεννήσει μια νεαρή γυναίκα, εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της που είχε μόλις αποφυλακιστεί και επέμενε να μπει στην Γυναικολογική κλινική για να τη δει, παρ’ όλο που η κοπέλα είχε κάνει άλλη σχέση! Οι συγγενείς της προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και ήρθαν αντιμέτωποι με την οικογένεια του νεαρού, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με λοστούς και ρόπαλα! Στο νοσοκομείο επικράτησε πανικός και έφτασαν τρία περιπολικά της Αστυνομίας, με τα πληρώματά τους να βάζουν τέλος στη σύρραξη, αποφεύγοντας πάντως να κάνουν συλλήψεις.

*** Στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο, ένας 30χρονος συνοδός ασθενούς εκνευρίστηκε επειδή οι γιατροί καθυστερούσαν να εξετάσουν τον άνθρωπό του και τα έκανε… γυαλιά καρφιά προκαλώντας αναστάτωση! Τελικά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για φθορές και διατάραξης κοινής ειρήνης.