Η Παναχαϊκή έκλεισε νικηφόρα το πρωτάθλημα περνώντας από το Κρανίδι, όπου επικράτησε με 2-0 επί της Ερμιονίδας. Λίγο μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Τελειώσαμε το πρωτάθλημα με τον τρόπο που αρμόζει στην Παναχαϊκή.

Δηλαδή με νίκη και με καλή εμφάνιση.

Όπως είχα πει, επειδή ο αντίπαλος έπαιζε ποδόσφαιρο και εφάρμοζε επιθετικό pressing, θα ήταν ευκαιρία να δουλέψουμε για να το σπάσουμε με τις τακτικές λύσεις που γνωρίζουμε, με ηρεμία και κυρίως αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα και εμείς έπρεπε να πιέσουμε οργανωμένα ψηλά αφού ο αντίπαλος έχτιζε το παιχνίδι από την άμυνα του.

Θέλαμε να ανακτήσουμε ψηλά τη μπάλα, ώστε να είμαστε κοντά στην εστία του αντιπάλου και να τελειώσουμε γρήγορα επιθέσεις σε μη οργανωμένη άμυνα.

Τα παιδιά έτρεξαν πολύ, ήταν συγκεντρωμένα, έπαιξαν με πάθος και δύναμη, πίεσαν τον αντίπαλο να κάνει λάθη, ακολούθησαν αυτά που θέλαμε για σήμερα και δίκαια πήραμε τη νίκη.

Τελειώσαμε επιθέσεις με αρκετά σουτ που μας έλειψαν σε πολλά παιχνίδια και προσπαθήσαμε να τελειώσουμε φάσεις με γρήγορες επιθέσεις, κάτι που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Όταν έπρεπε να κρατήσουμε τη μπάλα και το ρυθμό προσπαθήσαμε και το κάναμε σωστά, άρα συνολικά κάναμε μια καλή εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και πετύχαμε 2 πολύ όμορφα γκολ.

Φυσικά κάναμε και λάθη, αλλά τα λάθη είναι που μας κάνουν όλους καλύτερους.

Όλοι οι παίκτες και σήμερα προσπάθησαν πολύ και τους ξαναλέμε μπράβο όχι μόνο για το πρωτάθλημα και τη νίκη αλλά και τη βελτίωση τους σαν άτομα και σαν ομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο Κρανίδι και σήμερα και ελπίζουμε να τους κάναμε να έφυγαν χαρούμενοι».