Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα κι ίσως ο ενθουσιασμός σου αρκεί για να πετύχεις κάτι σχετικά δύσκολο. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σου δίνει εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον, αφού μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε αξιοσημείωτους ανθρώπους, ικανούς και πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε διάφορα ζητήματα. Ίσως βέβαια να γνωρίσεις και κάποιους αμετροεπείς τύπους, χωρίς βάθος και ουσία αλλά δεν έχεις παρά να τους... προσπεράσεις!

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα κι ίσως ο ενθουσιασμός σου αρκεί για να πετύχεις κάτι σχετικά δύσκολο. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σου δίνει εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον, αφού μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε αξιοσημείωτους ανθρώπους, ικανούς και πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε διάφορα ζητήματα. Ίσως βέβαια να γνωρίσεις και κάποιους αμετροεπείς τύπους, χωρίς βάθος και ουσία αλλά δεν έχεις παρά να τους... προσπεράσεις!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό σε «τροφοδοτεί» με γνωριμίες που σίγουρα μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο σε μια σειρά από υποθέσεις που σε απασχολούν. Ίσως μάλιστα να συναντήσεις κάποιον/α ακριβώς την στιγμή που τον/την χρειάζεσαι. Παράλληλα βέβαια, δεν αποκλείεται να τα «τσουγκρίσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη που κάνει τα... δικά του/της! Ωστόσο, ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να απολαύσεις τις μικρές καθημερινές χαρές, αφήνοντας κατά μέρος οτιδήποτε σε ενοχλεί ή σε προβληματίζει.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες. Ίσως μάλιστα να «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι του γούστου σου αλλά εδώ έγκειται και το μεγαλύτερό σου στοίχημα, αφού αν μπορέσεις να συνθέσεις τις αντιθέσεις, η επιτυχία σου πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Για να συμβεί αυτό όμως οφείλεις να είσαι «στο κέντρο σου» και να μην επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες.

Λέων

Με την συνδρομή της Σελήνης στον Κριό, οι άλλοι μπορούν όχι μόνον να σου προσφέρουν βοήθειες αλλά και τις ιδανικές λύσεις για κάθε τι που σε απασχολεί, οπότε μην διστάσεις να ζητήσεις την γνώμη ενός γνωστού ή συγγενή σου. Επιπλέον, θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ενώ ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Παράλληλα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου μια νομική υπόθεση αλλά και να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή σεμιναρίων.

Παρθένος

Ο Δίας στον Ζυγό «σπάει» τον κύκλο των υποχρεώσεων και των πιέσεων, συμβάλλοντας σε βοήθειες που είναι... καλοδεχούμενες! Παράλληλα, αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι η Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, σκέψου μήπως μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου.

Ζυγός

Με τον Δία στο ζώδιό σου να «ηγείται» των προσπαθειών σου, ακόμη και να θες να... χάσεις, δεν θα τα καταφέρεις! Αν μάλιστα ακολουθήσεις το ένστικτο σου μπορείς να πετύχεις και κάτι που θεωρείται σχεδόν «θαύμα». Υπάρχει βέβαια κι ένας «αστερίσκος», που έχει να κάνει με μια συνεργασία που «δεν τραβάει» ή σου δημιουργεί εμπόδια αλλά δεν έχεις παρά να «την κάνεις πέρα». Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να γνωρίσεις κι ένα άτομο που σου προσφέρει έτοιμες τις λύσεις που ζητάς.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό σου δίνει το έναυσμα για δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών στα επαγγελματικά σου και το βέβαιο είναι ότι θα μπορέσεις να απαλλαγείς από όλα εκείνα που σε κρατούσαν πίσω. Παράλληλα βέβαια ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες προστριβές, που θα σε ωθήσουν να πάρεις τις αποφάσεις σου μια ώρα αρχύτερα. Κατά τα άλλα αν προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι προσπάθειες σου... δεν θα ευδοκιμήσουν πέραν του 24ώρου!

Τοξότης

Η ημέρα προσφέρεται για διασκέδαση και όλα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Ακόμη, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε ωθήσει σε μια δημιουργική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά βέβαια τις διαπροσωπικές σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» αλλά τελικά θα την βρεις την... άκρη!

Αιγόκερως

Με τον Δία στον 10ο φυσικό οίκο σου, οι ευκαιρίες σου για κάτι καλό πολλαπλασιάζονται κι είναι πραγματικά κρίμα να μην αξιοποιήσεις ούτε μια, επειδή σου φαίνονται όλα... εύκολα! Παράλληλα, κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν μια προσωρινή ανησυχία ή ανασφάλεια, τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι όλα έγιναν για καλό. Ακόμη, η Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να «τρέξεις» ένα περιουσιακό θέμα που «σερνόταν».

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα, σε ωθεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα, που σήμερα για σένα είναι «πρώτης γραμμής». Για να έχεις όμως τα καλύτερα αποτελέσματα δεν θα πρέπει να υπολογίσεις και τόσο τις απόψεις ή τις ενστάσεις των άλλων και ιδιαίτερα κάποιων «συντηρητικών κύκλων», αφού με την έμπνευση και την πρωτοτυπία σου μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα μόνος σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε απρόβλεπτα έξοδα, παράλληλα όμως ενισχύει τις πιθανότητες μιας σημαντικής οικονομικής επιτυχίας που έρχεται ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τις σημαντικές αγορές, κάθε είδους επενδυτική προσπάθεια αλλά και την προμήθεια εξοπλισμού, ίσως μάλιστα να βρεις σε προσφορά κάτι που θα σου λύσει τα χέρια. Ότι έχεις να κάνεις βέβαια κάνε το γρήγορα και μην χρονοτριβείς αφού το «πουλάκι» μπορεί να πετάξει!