Ο σύλλογος Α.Σ.Τ.Ο – Επικοινωνούμε με τη συνεργασία εκλεκτών καλλιτεχνών τίμησε την ημέρα γιορτασμού της Μητέρας με μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην Γυναίκα – Μητέρα. Το γυναικείο φύλο σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από την τέχνη. Νεφέλη, Ειρήνη, Μαρία… κόρη, μητέρα, αδελφή, σύντροφος… Ζωή! Η γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις της, μέσα από μουσική, αφήγηση, ποίηση, παραμύθια, έργα τέχνης και φωτογραφίες. 

Η εκδήλωση παρουσιάστηκε στο θέατρο ROYAL στην οποία παρευρέθηκαν η Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Πολυφωνικής χορωδίας Πάτρας MoΣταύρος Σολωμός , ο Διευθυντής του 17ου Γυμνασίου Πάτρας Κος Κασπίρης, ο ιερέας του Ναού Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και πλήθος κόσμου.


Συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία 17ου γυμνασίου Πάτρας, η Ομάδα Αφήγησης Λαϊκών Παραμυθιών του Συλλόγου Α.Σ.Τ.Ο-Επικοινωνούμε, η νεανική χορωδία BelCantes του Αγ. Ανδρέα Εγλυκάδος, η σολίστ Mezzo Soprano Αθηνά Αδαμοπούλου-Κοτσίδου , οι αφηγητές Βασίλης Κύρος Χριστίνα Παπανικόλα, Αγγελική Τζογαδώρου.

Τις χορωδίες διεύθυνε  η Έλενα Δρουκοπούλου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν  στον Σύλλογο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ (Σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού Ν. Αχαΐας).