Μπορεί στην ΓΓΑ και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας να υποστηρίζουν ότι μέσα σε σύντομο χρονικό  διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την δημιουργία του νέου αθλητικού και ψυχαγωγικού κέντρου που θα φτιαχτεί στον χώρο του πρώην κολυμβητηρίου Αγυιάς.

Αν κρίνουμε όμως από την πορεία των εργασιών στο γήπεδο των Προσφυγικών, ένα έργο το οποίο προηγείτο για την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και θα έπρεπε να είχε ο ολοκληρωθεί από τις αρχές του 2017, τότε μάλλον δεν μπορεί να είμαστε και τόσο αισιόδοξοι σε ότι αφορά τις υποσχέσεις των κυβερνητικών παραγόντων για τις αθλητικές υποδομές της πόλης.

Οι εργασίες στο γήπεδο των Προσφυγικών εκεί που είχαν ξεκινήσει για λίγες μέρες, ξαφνικά σταμάτησαν εκ νέου. Από τότε δεν άρχισαν ξανά. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιο νέο πρόβλημα προέκυψε και πάλι με την εργολαβία, σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κατασκευή, αλλά και σε θέματα νομικής φύσης.

Έτσι, μπορεί ο αρχικός στόχος όταν ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες να ήταν το γήπεδο να παραδοθεί στην αρχή της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν, όμως όλα δείχνουν ότι η ανακατασκευή του έχει μείνει για ακόμα μία φορά πίσω. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η ΕΠΣΑ που παρακολουθεί το όλο θέμα από κοντά και για την ώρα βρίσκεται στην αναμονή…