Σε «πυρετό» προετοιμασιών βρίσκονται τα μέλη της Λέσχης Ορεινής Ποδηλασίας Πατρών «Ερυμάνθειος Κάφρος» που διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου, το 2ο Patras Pumptrack.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Pumptrack στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, μία πίστα που έφτιαξαν τα μέλη της Λέσχης και αναμένεται να συγκεντρώσει δεκάδες φίλους τους ορεινής ποδηλασίας και των συναφών αθλημάτων.

Σκοπός των διοργανωτών είναι να έχει την επιτυχία που είχε το φεστιβάλ  την περσινή χρονιά, σε μία εκδήλωση που συμμετείχαν δεκάδες ποδηλάτες/τισσες και παρακολούθησαν αρκετοί Πατρινοί.

Οι βλέψεις της Λέσχης είναι να δώσουν στην εκδήλωση μια τέτοια δυναμική που θα την κάνουν θεσμό. Έτσι μπαίνουν και οι βάσεις για την διοργάνωση του 2ου Patras Pumptrack.

Φέτος οι συμμετέχοντες ξέρουν καλύτερα την πίστα ενώ οι θεατές έχουν αποκτήσει οικειότητα με την ορεινή και εναλλακτική ποδηλασία, μέσω του Pump Track που υπάρχει στο Νότιο Πάρκο.


2o Festival Patras Pumptrack - promo video

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας challenge υπό την μορφή elimination, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα είναι χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, άνω των 18 και κάτω των 18 ετών.

Οι εγγραφές θα γίνουν το Σάββατο (27/05) και ο αγώνας την Κυριακή. Μέσα από τους αγώνες θα αναδειχθούν οι τρεις πρώτοι νικητές σε κάθε κατηγορία που θα πάρουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να υπάρχουν δυνατά happenings , αρκετό θέαμα και πολύ μουσική.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναρπάσει όσους σπεύσουν να δουν από κοντά τους διαγωνιζόμενους σε τρελά... κέφια.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.