Ο Αχαιός Γιώργος Χαραλαμπόπουλος εκπροσωπώντας Ελλάδα & Κύπρο, έκανε περήφανο τον ελληνισμό κατακτώντας την 4η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα χειροπάλης 2017 στο αριστερό χέρι στην κατηγορία MASTER +100kg.
 
Δυστυχώς μετά από από μια ήττα τακτικής ακολούθησε μια δεύτερη ήττα λόγο εμφάνισης πόνου στον αριστερό δικέφαλο, η οποία τον κράτησε μια θέση πριν τα μετάλλια και μάλιστα με αντίπαλο που είχε κερδίσει με ευκολία στον δεύτερο αγώνα. 
 
Στο δεξί χέρι, κατέκτησε επίσης την 4η θέση κάνοντας και αυτή τη φορά τρις νίκες. Δεν είχε όμως την τύχη με το μέρος του μιας και η μία εκ των δύο ηττών προήρθε από αμφισβητούμενα φάουλ.
 
Να τονίσουμε ότι δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή, βρίσκεται ο επιστήμονας, χειρούργος- ορθοπεδικός, Ιωάννης Τσώλος ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά για την εξάλειψη τραυματισμών αλλά και για την πρόληψη νέων.