Έχει βολέψει αρκετά ζευγάρια που μη έχοντας που άλλου να πάνε, βρίσκουν ένα ερωτικό καταφύγιο, σε ένα ετοιμόρροπο κτίριο, το οποίο είναι παρατημένο εδώ και χρόνια, αφού κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για αυτό.

Το… γιαπί που βρίσκεται στην Τσαμαδού, κοντά στο ύψος της Κανακάρη είναι ένα κτίριο, πρώην μονοκατοικία που δεν έχει πόρτες, όμως το εσωτερικό του δίνει την εντύπωση ενός αποθηκευτικού χώρου, που όμως δεν χρησιμοποιείται από κανέναν.

Το ετοιμόρροπο κτίριο μπορεί να βολέψει ένα ζευγάρι – στα όρθια πάντα - που δεν έχει κάπου αλλού να πάει, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα τις νύχτες.

Μάλιστα, τις προάλλες ένα ζευγάρι επισκέφτηκε το… καταφύγιο, κάνοντας εκεί σεξ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την ώρα που ο δρόμος είχε μία κάποια κίνηση. Ωστόσο, το κτίριο «βόλεψε» το ζευγάρι που, σύμφωνα με κάποιους περαστικούς που έτυχε να δουν, προχώρησε την φάση ως το τέρμα.

Όπως λένε κάτοικοι και άνθρωποι που περνούν συχνά από το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται το ερωτικό γιαπί καταφύγιο, αρκετά νεαρά ζευγάρια τους τελευταίους μήνες, έχουν «επισκεφτεί» τον χώρο τις μεταμεσονύχτιες ώρες και προς τα ξημερώματα, μπαίνοντας και βγαίνοντας από εκεί διακριτικά για να μην τους δει κανείς.

Τώρα, τόσο πολύ τους αρέσει εκεί ή δεν έχουν κάπου αλλού να πάνε, έστω και σε έναν κοινόχρηστο δημόσιο χώρο που βγάζει έναν περισσότερο ρομαντισμό; Τι να σας πούμε και εμείς. Ίσως να τους ιντριγκάρει το… γιαπί, το στυλ της οικοδομής και ότι μπορούν να κάνουν σεξ, στα κρυφά και ταυτόχρονα τόσο δημόσια.

Περί ορέξεως, άλλωστε, κολοκυθόπιτα…