Για το πως γνωρίστηκε με την Καίτη Γαρμπή πριν 24 χρόνια μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς περιγράφοντας ακριβώς το love story τους από την αρχή.

Μιλώντας στο People, ο τραγουδιστής ανέφερε πως η γνωριμία τους έγινε μέσω της δουλειάς.

«Ήταν στο Posidonio, το 1993, στο σχήμα Καρράς – Γαρμπή – Λιβιεράτος. Κάνουμε πρόβες… Είμαι με τον Λάμπη και τη βλέπω να μπαίνει. Γυρίζω και του λέω “αυτή είναι η Γαρμπή; Εγώ αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ!”» εξιστορεί. «Ξεκινήσαμε πολύ ρομαντικά και ήμασταν στο φλερτ αρκετό καιρό. Η δυνατή προσωπικότητά της και η ομορφιά της με έκαναν να πω πως είναι η γυναίκα της ζωής μου».

20 χρόνια μαζί

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas) στις

Η πρόταση γάμου που της έκανε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997, στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, ξάφνιασε ακόμα και την ίδια την Καίτη, η οποία δεν του απάντησε ποτέ on air. «Ήταν απόφαση της στιγμής, δεν το γνώριζε κανείς.

Ακόμα και όταν το είδαν στην τηλεόραση, οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούσαν να με βρουν γιατί είχα κλείσει το κινητό!» θυμάται.

 «Με την Καίτη δεν μας ενώνει ένα πράγμα, είναι πολλά. Μικρά και μεγάλα, καθημερινά και “επίσημα”, δύσκολα και εύκολα… Πολλά!» ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας πως ουδέποτε υπήρξε κάτι που να τους κλονίσει σε σημείο που να σκεφτούν το χωρισμό. «Με την Καίτη είμαστε ομάδα, και μάλιστα πολύ δυνατή. Είναι δύσκολο να τη διαλύσουμε!».