Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Οι εξελίξεις σήμερα θα διαδέχονται η μια την άλλη και τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς, ενώ εσύ είναι εντελώς αδύνατο να κάνεις το παραμικρό για να αποφύγεις οτιδήποτε ανεπιθύμητο ή να φτιάξεις την κατάσταση όπως θες. Ωστόσο πρόσεχε να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τυχόν προοπτικές εξέλιξης. Φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος και μεθοδικός, διότι μόνο έτσι θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Ο ρομαντισμός που θα έχεις αλλά και ο ερωτισμός, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Τετάρτη. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο αυτό το βράδυ σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να σου συμβούν τα καλύτερα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.

Ταύρος
Η πορεία που έχεις χαράξει είναι πολύ καλή και πλησιάζεις με αργά και σταθερά βήματα στον στόχο σου. Οπότε μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε αναγκάσει να παρεκκλίνεις από αυτήν την πορεία. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις και κυρίως την τύχη με το μέρος σου.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκινήσεις ένα νέο, ευχάριστο κεφάλαιο στην ζωή σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική για να έρθει η γνωριμία που θέλεις να κάνεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς για κάποιες συνεργασίες, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. 

Δίδυμοι
Η μέρα δεν θα είναι και η καλύτερη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Σε κάθε δύσκολη στιγμή μη διστάζεις να ζητάς τις συμβουλές και τη βοήθεια όσων σε νοιάζονται και εμπιστεύεσαι, γιατί η συμβολή τους θα είναι πολύτιμη εφόσον βλέπουν πιο αντικειμενικά τα πράγματα.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή την συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει και να νιώσεις πιο ασφαλής και ικανοποιημένος στο πλευρό του. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί αυτήν την ημέρα σε περιμένουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις με παλιούς έρωτες, που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις στην εκπλήρωση των στόχων σου. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές. 

Καρκίνος
Στις συναναστροφές με τους γύρω σου ευνοείσαι πολύ, οπότε εκμεταλλεύσου το και αποκόμισε τα μέγιστα δυνατά. Νέα δεδομένα θα ανατρέψουν τη ζωή σου και αυτό θα σε βγάλει από τα νερά σου. Θα αργήσεις να προσαρμοστείς, αλλά με λίγη υπομονή θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Προβλήματα που είχες στην σχέση σου αρχίζουν και ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφο σου. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, με την Σελήνη σήμερα να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου. 

Λέων
Σήμερα πολλά εμπόδια και αναβολές θα σε εκνευρίσουν, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και να παραμείνεις ψύχραιμος. Οι βιασύνες και οι επιπολαιότητες δε θα σε ωφελήσουν. Αν δεν ακολουθήσεις τη λογική σου να είσαι σίγουρος πως θα χάσεις εντελώς τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφο σου και να βάλεις μερικά πράγματα στην θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε και οι δύο καλά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο, με την τόσο πολύ γοητεία που έχεις να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να δεχτείς προτάσεις, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες. 

Παρθένος
Σήμερα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου αλλά και τόση ενέργεια, ώστε να απαλλαγείς οριστικά από ό, τι σε δυσαρεστεί καιρό τώρα. Υποχρεώσεις που χρόνιζαν και σε άγχωναν μπαίνουν πλέον σε τάξη και αυτό σε ανακουφίζει πολύ.

Αισθηματικές
Το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνεις σήμερα με το παρόν πλανητικό σκηνικό, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με τον σύντροφο και την οικογένεια σου. Ημέρα αγάπης η σημερινή και απαιτείται από την μεριά σου, να αφήσεις στην άκρη τις γνωστές σου γκρίνιες και συνήθειες. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι πλανήτες και ιδιαίτερα η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να αλλάξει και η δική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι περίοδος που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια και αν προσέξεις λίγο τις κουβέντες σου με τον επαγγελματικό σου περίγυρο όλα μπορούν να εξελιχθούν αρκετά καλά για την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά αλλά θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. 

Ζυγός
Τα πράγματα σήμερα θα κυλήσουν ομαλά, αν κινηθείς βέβαια κι εσύ με μέτρο. Μην κινείσαι επιπόλαια και απερίσκεπτα, γιατί θα το μετανιώσεις. Αν φερθείς σωστά η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να χαρείς την επιτυχία σου σε διάφορους τομείς. Απόλαυσέ το λοιπόν χωρίς βιασύνες.

Αισθηματικές
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή θέση της Σελήνης στον Υδροχόο σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να μην καταπιαστείς με όλα τα θέματα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. 

Σκορπιός
Σήμερα λόγω την έντονης πίεσης που θα δεχτείς θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν πράξεις, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσκολίες και θα χρειαστεί να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις. Επιστράτευσε τη λογική και το ένστικτό σου και δε θα βγεις χαμένος.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα σήμερα με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σου φτιάχνει την διάθεση, γιατί είναι ήδη στο κατώφλι σου, η καινούργια γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, θα πρέπει να δρομολογήσεις άμεσα ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα χρέους, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. 

Τοξότης
Σήμερα θα είσαι τόσο υπερκινητικός που θα δώσεις γρήγορες και οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε πίεζαν και σε άγχωναν. Έτσι, θα μπορέσεις να ασχοληθείς απερίσπαστος με τις ιδέες σου και θα βρεις ανταπόκριση στην προσπάθειά σου να πείσεις άτομα για την ορθότητά τους.

Αισθηματικές
Μία ημέρα αγάπης ξημερώνει για εσένα και αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να την εκφράσεις έντονα πάνω από όλα στον σύντροφο και την οικογένεια σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε ευχάριστα μηνύματα από ένα άτομο που έχει μπει στην ζωή σας τώρα τελευταία και θα νιώσετε σούπερ!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου κάνε τις πρέπουσες κινήσεις που ξέρεις μόνο εσύ και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητικότητα σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις. 

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα θα χαρακτηρίζεται από εντάσεις και καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος για να τα βγάλεις πέρα. Τα προβλήματα και τα λάθη άλλων θα διαδέχονται το ένα το άλλο και δε θα ξέρεις τι να πρωτοαντιμετωπίσεις. Σε εκνευρίζει η απερισκεψία των άλλων, τις συνέπειες της οποίας καλείσαι εσύ να διορθώσεις. Προσπάθησε όμως να τους δικαιολογήσεις και να μην απομακρυνθείς από αυτούς, αφού όλοι κάνουν επιπολαιότητες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, εκδήλωσε την τρυφερότητα και τον συναισθηματισμό σου στον σύντροφο και την οικογένεια σου και θα περάσεις μία πολύ όμορφη και ήρεμη Τετάρτη στο πλευρό τους. Το ίδιο επιχειρήστε να κάνετε και οι αδέσμευτοι του ζωδίου και πάψτε πια να γκρινιάζετε για την μοναξιά σας.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μην δίνεις άλλες αναβολές και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο, αλλά αν είσαι φειδωλός στις αγορές σου, έχεις την δυνατότητα να τα ισορροπήσεις. 

Υδροχόος
Σήμερα αναδεικνύονται ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και προοπτικές και θα πρέπει να δράσεις γρήγορα, γιατί ίσως να μην υπάρχουν για πολύ. Κινήσου άμεσα και έξυπνα, αλλά όχι επιπόλαια, για να μην έχεις αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που υπολογίζεις.

Αισθηματικές
Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στην σχέση σου. Με την συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφο σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα. Αν ακόμη δεν έχεις κάτι στην ζωή σου, να ξέρεις ότι πλησιάζει η στιγμή που θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. 

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα σε θέλει υπομονετικό και δυναμικό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην πίεση. Μπορεί να ζοριστείς αρκετά, αλλά στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο. Θα απαλλαγείς από κάθε προβληματική κατάσταση που σε άγχωνε, ενώ θα επανεξετάσεις πολλές καταστάσεις, που ίσως έκρινες λάθος μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να του περάσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει καίριο ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητικότητα σου, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Στα οικονομικά σου αρχίζεις και ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.