Το καλοκαίρι στην Πάτρα ξεκίνησε και επίσημα το Σάββατο 14 Μαΐου, με μια υπέροχη εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το γνωστό Πατρινό γυμναστήριο "Fisico" και ο πανέμορφος πολυχώρος "Beach Life experience" στην αγαπημένη παραλία των Πατρινών, τον Άγιο βασίλειο… 

Μια βραδιά που τα είχε όλα: Θάλασσα, ηλιοβασίλεμα και υπέροχη θέα μέσα από τη Γέφυρα, γυμναστική, πολύ χορό, απίστευτα beach games και πολύ διασκέδαση


Πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο γνωστό παραλιακό "στέκι" συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο Beach Fitness event που έχει γίνει ποτέ στην Πάτρα. 

Χαρούμενα πρόσωπα, όμορφες ανθρώπινες σχέσεις και ευτυχισμένες στιγμές δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που "έβγαζε" μια πολύ θετική καλοκαιρινή αύρα γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια. 

Η διάθεση όλων "χτύπησε" κόκκινο και για περισσότερες από πέντε ώρες δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν και να γυμνάζονται απολαμβάνοντας μοναδικές εμπειρίες που στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να ζήσει κανείς. 

Άλλωστε η αγάπη, που οι διοργανωτές έδωσαν στο γεγονός από την αρχή ήταν τόσο φανερή, που η χαρά ήταν διάχυτη σε "κάθε ματιά". 


Γιατί και φέτος το καλοκαίρι είναι…Fisico & Beach Life experience…

Τα καλοκαιρινά μας ραντεβού πλέον έχουν συγκεκριμένο σημείο αναφοράς και αυτό δεν είναι άλλο από το "Beach life experience" στον Άγιο Βασίλειο.

Οι γυμναστικές μας εμπειρίες βέβαια, συνεχίζονται στο roof garden του Fisico με την υπέροχη θέα για όλο το καλοκαίρι. 

Τα events έχουν συνέχεια με πολλές καλοκαιρινές εκπλήξεις για αυτό μείνετε συντονισμένοι και ακολουθείστε τον δρόμο που χάραξε το... Fisico

Live Happy – Be Active – Level Up

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: