Κριός

Η ημέρα φέρει έντονα και δυναμικά χαρακτηριστικά για σένα κι ίσως πάρεις κάποιες αποφάσεις που τις «ζύγιζες» για καιρό. Επιπλέον, η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να ανταλλάξεις απόψεις με διάφορα άτομα. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις δημιουργικά τον εσωτερικό σου κόσμο αλλά και να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά. Μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια... δικά σου! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε έντονες οικονομικές διαφωνίες η διεκδικήσεις, που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε γκάφες, είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό αυξάνουν τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να κάνεις νέες φιλίες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό πριμοδοτούν την κοινωνική σου εικόνα και σηματοδοτούν κινήσεις που θα ευνοήσουν την καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Παράλληλα όμως ο Άρης στους Διδύμους εξακολουθεί να σου εφιστά την προσοχή σε αυτά που... γίνονται και δεν λέγονται και τα οποία στην παρούσα φάση μπορεί να σκιάσουν την σχέση σου με ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου, που «σου κάνει νερά»!

Λέων

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό παραπέμπουν σε εκδρομές, επιμορφωτικές όσο και ψυχαγωγικές δραστηριότητες αλλά και σε συζητήσεις επί... παντός επιστητού! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να σε ωθήσει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δεν θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Ανάλογο καθεστώς επικρατεί και στις φιλίες σου.

Παρθένος

Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις στην καθημερινότητά σου αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό, ότι δηλαδή «δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά». Υπάρχουν μάλιστα και θετικές προδιαγραφές για να πετύχεις μια σημαντική νίκη ή μια σπουδαία επίδοση. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό πολλαπλασιάζουν τις προοπτικές σου στον οικονομικό τομέα, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου.

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό παραπέμπουν σε μια καλή παρέα αλλά και σε διαπραγματεύσεις-συμφωνίες σε καλό κλίμα. Επιπλέον, συγκεντρώνοντας την αποδοχή των άλλων θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα, Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να βελτιώσεις τα αντανακλαστικά και τις επιδόσεις σου στην αντιμετώπιση «επειγόντων» περιστατικών. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για μαστορέματα και την εκμάθηση μιας τεχνικής.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό συνεισφέρουν σε επαγγελματικές επαφές αλλά και σε λειτουργικές μεταβολές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί πρώτον να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση και δεύτερον να διεκδικήσεις-διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, αφού αναμένονται έκνομες ενέργειες και αυθαιρεσίες σε βάρος σου.

Τοξότης

Ο Άρης στους Διδύμους προοιωνίζεται εντάσεις και συγκρούσεις με τους άλλους, μπορείς όμως και να επωφεληθείς από την δυναμική του, διεκπεραιώνοντας άμεσα κάτι στο οποίο στοχεύεις. Εξ άλλου ο υγιής ανταγωνισμός μπορεί να σου προσφέρει το κίνητρο που σου έλειπε. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό «φρεσκάρουν» την προσωπική σου ζωή, σε κάνουν πιο «παιχνιδιάρη/α» και δεν αποκλείεται να «ανακαλύψεις» ένα πρόσωπο με το οποίο ταιριάζετε.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό σε καλούν να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου ή να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Ίσως μάλιστα να εντυπωσιαστείς κι εσύ από το αποτέλεσμα, αφού ο Άρης στους Διδύμους «βάζει έναν τίγρη στην μηχανή σου», με συνέπεια να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες ή μαστορέματα, που ανέβαλες για καιρό. Επιπλέον, αν στον χώρο της εργασίας σου προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις, καλό είναι να «ρίξεις τους άλλους στο φιλότιμο».

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό αναδεικνύουν τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου και αναμένεται να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με τα επιχειρήματά σου. Επιπλέον, αναμένεται να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στα προσωπικά σου, πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή «ανάρμοστες» από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ιχθείς

Ο Άρης στους Διδύμους σου έχει «φυλαγμένες» κάποιες ενοχλητικές καταστάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς, είτε για «ανωμαλίες» τεχνικής υφής και ζημιές. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό σε προσανατολίζουν προς την τακτοποίηση οικονομικών κυρίως υποθέσεων και αναμένεται να πετύχεις αρκετές συμφέρουσες ρυθμίσεις ή ακόμη και μια σημαντική χρηματοδότηση. Επιπλέον αναμένονται αρκετές αγορές.