Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σήμερα η μέρα σου θα είναι λιγάκι πιο δύσκολη και βεβαίως θα επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου είναι απαραίτητο να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η μέρα σου θα είναι γεμάτη από σκέψεις, για πως θα ανανεώσεις την σχέση σου ψάχνοντας να βρεις εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Στους αδέσμευτους Κριούς, η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό. Ο καιρός ευνοεί αυτές τις ενέργειες και ειναι σίγουρη η επιτυχία σου.

Επαγγελματικές
Η μέρα σου ξεκινάει με συζητήσεις και σχέδια. Τα προβλήματα που είχες πριν, τώρα είναι εφικτό να λυθούν με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό. Η αλήθεια είναι πως έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, όμως πρόσεξε γιατί είναι πιθανό να βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Η καταπίεση που αισθάνεσαι είναι προσωρινή. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων να θυμάσαι ότι με τον εκνευρισμό δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις έτσι ώστε να απομακρύνεις όλες τις δύσκολες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις σε αρμονία με το σύντροφο σου. Θα βρείτε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για εσένα που κοιμάσαι παρέα με τη μοναξιά σου τα βράδια, η διάθεση σου σήμερα θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα το αντίθετο φύλο. Καλό θα είναι απόψε να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα...

Επαγγελματικές
Σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην εργασία σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις. Μη κάνεις άσκοπες σπατάλες που θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Δίδυμοι

Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, σήμερα για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται. Προσπάθησε να ξεφύγεις από την καθημερινότητα γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις πολλές υποχρεώσεις. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί αρκετά και μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα σου άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Οι κοινωνικές επαφές έχουν την τιμητική τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου καλυτερεύει και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια με τον σύντροφο σου για το μέλλον. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις βέβαια θα αυξηθούν αλλά επειδή θα έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια του συντρόφου σου, δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει τίποτα για να τις τακτοποιήσεις αλλά και να βρεις ελεύθερο χρόνο να περάσεις μαζί του ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που ακόμα κοιμάσαι μόνος βάλε μπρος για νέες γνωριμίες στην ερωτική σου ζωή, που θα σου χαρίσουν όμορφες ρομαντικές στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος.

Επαγγελματικές
Οι ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στη δουλειά σου είναι σωστό να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, έτσι ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Οι άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις σίγουρα θα σε οδηγήσουν σε οικονομικό αδιέξοδο.

Καρκίνος

Στασιμότητα σε όλες τις καταστάσεις φέρνει η σημερινή μέρα. Αυτά που θέλεις να τελειώνεις, δυστυχώς βλέπεις να μην γίνονται ακόμη πραγματικότητα. Η δυναμικότητα που έχεις είναι αρκετά μεγάλη όμως μην αφήνεις τα προβλήματα να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε θέμα προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε στενοχωρούν κάνε κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Σήμερα το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα να του αφιερώσεις χρόνο προκειμένου να βρείτε μαζί λύσεις ιδιαίτερες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείς μαζί του και μην τον απομακρύνεις συνεχώς γιατί στο τέλος κάποιος άλλος ή άλλη θα του δώσει την κατανόηση που έχει ανάγκη. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, θα νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα του.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στα επαγγελματικά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις μετα στις βασικές υποχρεώσεις σου.

Λέων

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να συγκροτηθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν σημαντικά και θα αρχίσετε ξανά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμούς. Οι αδέσμευτοι έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

Παρθένος

Από σήμερα ήρθε η ώρα να αλλάξεις ριζικά τις συνήθειες και όλα αυτά που σε αφορούν γιατί σε έχουν βάλει σε έναν φαύλο κύκλο που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε έχουν αγχώσει. Ρίξε βάρος σε σένα και στα "θέλω" σου διότι έχεις αμελήσει πολύ τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, είναι αδήριτη ανάγκη να έχεις τον σύντροφο σου ψηλά στην ιεραρχία σου, γιατί σε στήριξε το αμέσως προηγούμενο διάστημα και οφείλεις να του το ξεπληρώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνος σου πρέπει να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου γιατί...κλωτσάς την μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ήρθε η ώρα επιτέλους να δικαιωθείς για τους κόπους σου και θα το επιτύχεις με τον πιο εμφατικό τρόπο αυτό, με αποτέλεσμα να κλείσεις πολλά στόματα. Στα οικονομικά σου θα έχεις και το περιθώριο για σπατάλες και να περάσεις καλά γιατί το έχεις ανάγκη και με αυτόν τον τρόπο θα ευχαριστηθείς απόλυτα.

Ζυγός

Σήμερα κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα, γιατί αυτό είναι το δίπτυχο της επιτυχίας. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να πιέζεσαι γιατί τα περισσότερα από αυτά που έχεις θα σου βγουν μισά. Χαλάρωσε και αφιέρωσε χρόνο σε πρόσωπα που πραγματικά σε νοιάζονται.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, σε προβληματίζουν κάποιες ακραίες αντιδράσεις του συντρόφου και εσύ θα πρέπει να ψάξεις να βρεις το μερίδιο σου σε αυτές τις καταστάσεις. Πλησίασέ τον και δεν θα χάσεις. Η μοναξιά όσον αφορά εσένα που είσαι μόνος σου θα σε αποχαιρετήσει γιατί τον τελευταίο καιρό προκαλείς πολύ την τύχη σου και σίγουρα θα γυρίσει ο τροχός.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και μέσω αυτών να φτιάξεις συμμαχίες που θα ισχυροποιήσουν τη θέση σου στον τομέα που καταπιάνεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να κεράσεις κάποιους ανθρώπους που σε βοήθησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα και να τους ευχαριστήσεις. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται περαιτέρω ανοίγματα.

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεσαι να βρεις την κατάλληλη φόρμουλα στα θέματα που σε αφορούν. Μην καταναλώνεσαι σε ζητήματα που δεν γίνεται να έχεις άμεσα λύση. Δώσε έμφαση σε αυτά που μπορείς να αντιμετωπίσεις και στους ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου αυτή τη περίοδο θα επιδιώξεις μία ολιγοήμερη εξόρμηση γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε και οι δύο πολλές υποχρεώσεις και τα νεύρα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι μοναχικοί τώρα θα πρέπει να απολαύσετε αυτό που έχετε τώρα γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αυτή τη χρονική περίοδο είναι αναγκαίο και επιτακτικό να κλείσεις συμφωνίες γιατί ευνόησε από ιδανικά από τις συνθήκες. Ακόμη στα οικονομικά σου πρέπει να μαζευτείς διότι δεν μπορεί να συνεχίσεις έτσι. Έχουν ξεφύγει και χρειάζεται ρέγουλα.

Τοξότης

Σήμερα η ενεργητικότητα σου και η όρεξη που έχεις είναι οι ασπίδες σου για την δύσκολη ημέρα που θα έχεις. Θέματα από το παρελθόν που θα ανακύψουν θα σε κάνουν να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα με σοβαρότητα και πειθαρχία.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι όποιες προβληματικές καταστάσεις αντιμετωπίζονται πλέον με ευκολία και περισσότερη αγάπη μεταξύ σας. Συνεχίστε έτσι και θα βιώσετε στιγμές ευτυχίας. Εσύ που ψάχνεις με αγωνία το άλλο σου μισό με υπομονή και χαμόγελο δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γνωρίσεις το άτομο που πραγματικά θα σε κάνει να νιώσεις ανανεωμένα και διαφορετικά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου πρέπει να οργανωθείς και να οχυρωθείς με υπομονή γιατί οι κακόβουλοι επικριτές σου θα σε αντιμετωπίσουν με άσχημη διάθεση. Επίσης η περίοδος που διανύεται είναι ιδανική για κλείσιμο συμφωνιών. Ακόμη στον οικονομικό τομέα δεν έχεις περιθώρια για ανοίγματα γιατί είσαι "ίσια βάρκα ίσια πανιά".

Αιγόκερως

Η μέρα σήμερα για σένα θα έχει πολλαπλές δυσκολίες και θα πρέπει να είσαι προσεχτικός. Οι πολλές εκκρεμότητες που σε περιβάλλουν θα σε κάνουν να είσαι αγχωμένος και αυτό θα γυρίσει μόνο αν δεν σε πάρει από κάτω.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή γιατί θα ακούσεις πράγματα που χρειάζονται διαχείριση. Πρέπει να έχεις ενέργεια και χαμόγελο στις κινήσεις σου. Εσύ που έχεις μοναξιές θα την βρεις την άκρη μέσα από τις εξόδους, γιατί αν σε φάει η κλεισούρα θα έχεις και τις μαύρες σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου συνέχισε έτσι με αυτή την ενεργητικότητα που σε διακατέχει τις τελευταίες ημέρες και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις σύνεση γιατί δεν γίνεται να ξεφύγεις από τον προγραμματισμό σου τώρα που έχεις μπει σε μία σειρά.

Υδροχόος

Σήμερα πρέπει να συνεχίσεις την θετική ροή των πραγμάτων που τα προκαλείς μόνος σου. Τα πάντα εξαρτώνται από σένα και αυτό είναι που σε χαροποιεί και σε κάνει πιο δυνατό για την συνέχεια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα κάνεις συζητήσεις με το έτερον ήμισυ για σοβαρές προτάσεις και πρέπει να δείξεις την πρέπουσα προσοχή σε αυτά που θα ακούσεις και θα πεις. Ακόμη εσύ που είσαι μόνος, καλό είναι να περιμένεις αυτό που αναμένεις και να μην βιαστείς μέχρι να βρεις αυτό που πραγματικά αξίζεις.

Επαγγελματικές
Έχεις μεγάλη επιρροή πάνω σου και τράβας τα βλέμματα για διάφορα ζητήματα. Φρόντισε οι λόγοι αυτοί να είναι θετικής φύσεως, στο χέρι σου είναι καθαρά. Στα οικονομικά σου έχεις περιθώρια για σπατάλες και πρέπει να τις κάνεις για να ικανοποιήσεις απόλυτα τον εαυτό σου για τους κόπους που καταβάλλεις.

Ιχθείς

Σήμερα η αγωνιστικότητα σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή γιατί θα έχεις πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι απαραίτητο προκειμένου να αποφύγεις τη γκρίνια και τα παράπονα του συντρόφου σου να του αφιερώσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο φιλικός σου κύκλος θα διευρυνθεί σημαντικά. Η γοητεία σου θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος.

Επαγγελματικές
Είναι εύκολο σήμερα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην εργασία σου σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θα τα ήθελες. Οι καταστάσεις ωστόσο αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και είναι σίγουρο ότι τα παραπάνω έξοδα που ίσως κάνεις θα είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σου.